Cognac


Picture: my day to day

Ledig idag så jag bestämde mig för att ta en tur till Marieberg och boka upp en tid hos kines-nagel-salongen tills på ons 17.30. Bravo fast d är drop in så gör jag det för säkerhetensskull. Sen tog jag såklart en sväng till Lagerhaus där Lotta är och praktikserar. Keep up the good work, girl! Med den stora sexiga bootyn förstås. Förlåt bli inte arg nu ;)

Ser ni cognacbruna väskan jag hade på mig däroppe? Den köpte André i Kina till mig efter mitt önskemål. Superfin med alla detaljer och klart är den fejk men ändå är i äkta läder och ser riktigt bra ut för att vara en copycat. Är egentligen emot märkeskopior som gucci, LV, och sånt trash men denna som sagt ser riktigt proper ut. Tack älskling!

Status: away. Jepp nu ska jag ut igen!


@ NELLY HIGH HEEL'S PARTY 29/1








Picture: mina iPhonebilder + 2 av Ida's bilder (därinne i Satin.)

Grym kväll med andra ord. Slutade med att vi allihopa blev trötta till sist. Såklart blev vi det av att stå i två hela timmar ute först av alla i kön före kl 21.00 inför sko-partyt som Nelly ordnat i vissa städer. Jadå vi allihopa fick gratis skor som vi fick välja själva + goodiebag's. Skorna kommer på posten någon gång före april. Hoppas att vi får dem vi valt, gärna den första alternativet av tre (ifall om den första alt. tagit slut). Jäjä täck nälly!

Förresten smakade Lottas nyårsgryta suveränt gott..Om jag ska vara noga så kunde jag äta tre portioner men vi hann aldrig p.g.a. tiden va knapp. Hann iallafall med TVÅ! ;) Där ser ni hur gott det var. Pling.


Why so serious?



Picture: söta jag med nån outfit för nån dag sen

Byxorna, byxornaa....Så obekväma p.g.a. den behandlade silvertyget men jag löste det med - varmt vatten!!! Man lägger/duttar alltså lite varmt vatten på byxorna och sen får man dansa runt som en stucken padda (ni vet?) *eh* tills byxorna töjer ut sig och låt torka, sen klart!!!! Byxorna blir som om man använt dem 3-4 gånger. Förlåt mig, vilken beskrivning? Hmm..Nä men det fungerar kan jag garantera er. Så onödigt och behöva gå runt med obekväma (oftast nyinköpta plagg) när det ändå finns enkla lösningar. FINOTO.


28e januari 2011



Picture: igårdagens outfit + nya enkla skor från H&M, 299 sek. 
 
 De välanvända skorna som från tiamo som jag (hade) är helt pajjade, sulorna har gått av och ytan av fejkskinnet är så äckligt slitet att dem slängde jag så fort jag köpte dem nya som påminner om mina gamla från H&M. Favorit.

Nu blir det lite frukost och tandborstning, nice!!! Sedan ska jag träffa Therese! ♥ :D


Ear-cuff



Picture: google.se

Ahh vad  jag är sugen på the "ear-cuff" som blivit det senaste i smyckesväg á 2011. Fjäderörhängen har passerat förbi känns det som, haha. Va snabbt trender ändrar sig, eller hur?!...Nåja har varit på jakt efter en sådan i tre dagar nu utan att hitta någonting. Snart måste det komma in i butik annars blir jag ledsen, hehe. Nejdå sånt ska komma till Glitter nästa vecka enligt vad personalen där sagt till mig. Börjar bli pinsamt att gå dit varje gång nu tycker jag, haha men ja det tjänar de på iallafall. Hemska smycke, men så hemskt snyggt.


Hindermässa


Pictures: outfitpic på oss + god munk.

Visst är det trevligt med André bredvid sig när jag tog en outfitbild. Nu vet ni även vad han hade på sig, haha. Halsduken som ni ser köpte jag till honom som välkomstpresent. Var jättefint på honom..Jeje!

Innan jobbet drog vi 2 till årets hindermässa här i sta'n och strosade lite runt. Fick tag i en go munk med daimkulor. Helt mums. Såg även en nice pälskrage som var i ljusrosa. Kanske fint till nån skinnjacka till vår. Funderar på att gå tillbaka dit..I morgon.

P.s. kan ni inte bara allt hålla med mig om att André ser ut som en manlig modell på denna bild? ;)


Who's back?


Picture: mys med min älskling som kom precis heeeem!

Hur vi möttes efter 2 veckor igår var obeskrivligt sjuk. Lång historia men den bara var helt jävla sick. Blev helt ur vettet, kan gärna berätta det en annan gång. Haha. Annars är det jätteskönt och se honom igen. Haha det va kul när han packade och packade upp alla hans inköp, det tog liksom aldrig slut....Fick även några saker och det var ju gulligt, som exempelvis ett ny mobilskal som jag behövde. Hehe, dessutom kul och höra allt han gjort därborta i Cha cha Kina. Blev bara ännu sugen nu. Nej men shit va lycklig jag är att ha honom hemma igen! <3


Back in the days















Picture: lite blandat av varje.

Alltid lika kul och titta på gamla foton. Sitter här med en go leende och tänker, fan va mycket man varit med om som man nästan glömt bort..Tur att jag inte raderade mitt bilddagboks-konto. Bilderna kommer ju därifrån ;). Kommer heller aldrig radera den så länge bilddagboken lever. Då var det ju som typ facebook för oss fast leverats i bilder. Hah. Måste ngn dag lägga tid på att framkalla foton och lägga i album. Vill inte ha en tom hylla utan minnen. Visst ja i datorn och i cdskivor finns dom men inte lika kul. Att sitta med massor av fotoalbum på knäet är en av dem mysigaste jag vet!


XoXo



Picture: so cute..:D

Uh nu tycker jag att jag varit duktig. Klarat av 18timmars jobb nu i helgen och det känns. Ryggen värker och det tycker jag är mysigt. Nej faktiskt inte :(. Måste boka in Andro's massage + spa erbjudande som jag länge sparat tills dagen där man verkligen behöver bli ompysslad. Smarta tjej här. Som ni inte visste, fick jag en lapp á massage + spa 'presentkort' av själva André för ett bra tag sen (se bild). Hoppas att han kan ordna det den här veckan efter Kina, hahaha. Hoppas att han fått någon kinesisk massage-kurs?! ;) Nu sitter jag iaf äntligen bänkad på soffan helt död kan jag lugnt säga men längtar somfan tills imorgon kl 14.00. Klippning+färgning ni vet. Nä ska kila o duscha nu. Ja det ryker cheeseburgare från någon som sitter här? Vem kan det vara?....*Sniff*


Godiständer



Picture: en bild på min partyoutfit fr igår + en inbjudande bild på mig fr ikväll.

That's my dresscode igår..Körde spetsbustier + mönstrade byxor, mycket bekvämare än att ha på en skinnkorv (kjol) på sig, bara ibland. Blev dock ännu en hit - extra trevligt med extra komplimanger för just denna outfit. Av både bekantskapen/vänner+ av okända personer. Det får jag tacka för..

Var iallafall en supernice kväll med start av god käk på Hellas, förkrök hos twins sen till sist studsade man på strömpis dansgolv. Blev även två klunkar shottar. Sen resten av natten satt man på akuten. Sen ända till slut hamnade man äntligen i sängen helt jäkla slut, ha... Och what. Jobbade förstås idag, från kl 12-21.00. Fyfan säger jag bara, att jobba medans man är bakfull är inget att rekommendera. Haha men allt för en bra kväll, som det var igår var det absolut värt mödan. Efter jobbet idag drog jag omedelbart till tjejerna + mumsade gottisgotti som godiständer till exempel, se bild däroppe va va. Um um.

Nä nu mår jag bara illa, magen är proppfull av massa skit. Nu ska jag (måste) sova och få extra krafter för att det vankas JOBBB IM. Same shit, 12-21.00. Tufft  men det är bara och köra på för att jag kmr vara ledig på måndag. This takes the cake, eller hur? ;) Natti!


Blondie is back!


Picture: tjugohundra08.

Är döless på att bära runt med flammande hår (rött), lutar mer åt höst/vinter-stilen tycker jag men visst har jag trivts jättebra i färgen och fått fina komplimanger men nu räcker det med rött. Nuu är jag jättesugen på att köra samma stil som jag hade under vår/sommaren 2008 - brunt hår med mycket slingor av olika blonda nyanser. Yey.

Nu har jag börjat med processen. Igår färgade jag hela håret till brunt som bas. Sen ska jag till en privat frisör nu på måndag och låta henne slinga hela mitt hår. Hon ska bleka mycket smala slingor överallt över skallen för att få ett jämnt resultat och dessutom klippa topparna. Sen kan jag börja bleka slingor själv hemma utan att få katastrof på köpet. Katastrof = orange hår :$. Nej det här ska bli kul!


korsörhänge



Picture: dagens outfit

Top/BikBok - Jeans/JC - Converse - Fransväska/Lindex - Solglajjer/BikBok + nytt korsörhänge från JC.

Har ju länge suktat efter korsörhängen som, nästan alla flickors enda öra haver. Inte tänker jag vara utan så idag hittade jag iallafall ett par och blev go och glá att jag satte dit en örhänge så fort jag gick ut från affären. Gött. Dessutom sken solen som den idag på förmiddagen. Fan va härligt det var och gå ut med ett par solisar och känna solens värme mot ansiktet och titta på glada plaskande ankor ute på svartån eftersom isen smält. Hoppas tusan på att det blir tidig vår i år. Det ska vi tro på, yes! Nu är det äntligen helg förresten! Njut på. Kram.


Surprised? No.


Picture: kunde inte bara låta bli jeansen i svart/silver (ord.pris 400sek) för ynka 80 kronor på rea, från Monki. Fränt!

Yes samtidigt på stan köpte jag dessa svarta fjädrar (som jag skrev om här igår) från Idé&Hobby, 20kr per påse. Testade sen hemma o satte fjädrarna löst på någon shorts, verkade se bra ut som jag hade tänkt mig. Puh tur, he he annars vafan. Måste bara först hitta de rätta shortsen och nu har jag bestämt mig för att skicka idén till någon skräddare istället. Hellre på den säkra sidan eftersom fjädrar kan lossna lätt. Om man syr det för hand alltså. Vet en bra ställe för bra priser.

Nepp nu ska jag iväg och färga håret och nej det blir inte rött den här gången. Ja på natten. Med ett (definitiv) säker kort. Har helt enkelt världens bästa grannar som sagt, me happyface, helt klart.


New unique banner

Och nu är den äntligen klar efter 5 min. Bestämde mig för att ha en apa på min bloggbanner i sista min. Mycket roligare att se på, eller hur haha?!  Juste kom även på att det är ju bra för er mina trogna bloggläsare - inte sant att man blir så glad av den?  Japp skall låta den stå ett bra tag nu. Är ändå såå nöjd nu! Apan är favoritdjuret efter hunden. Yepp nu ska jag sova, hej natti kram!


Inspiration


Picture: fjädrar på ett par levi's 501 shorts.

Jädrar va mycket man kan trixa med olika material. Gillar fjäder-idén på fickorna. Nu blev jag också sugen på att göra likadant. Ska i morron på stan innan jobbet då blir det givetvis en sväng på hobby&idé butiken. Sen är det bara och sy. Måste leta efter min sy-kit nu...Om det blir av ska jag absolut visa resultatet. Fan vad jag är tokig i kläder. Helt jävla tokig att det är sjukt.


Familjeporträtt


Picture: Sååå fina vi är, åh. Skall ramas in inom kort! ;)


long skirt.


Picture: dagens outfit - 18/1-11.

Idag invigde jag den svarta långkjolen från H&M som jag köpte för ett tag sedan. Matchades såklart med en skinnjacka + jeanskjorta. Annars är det jättesvårt och hitta nåt som passar ihop med kjolen! Puh. Lättare med någon topp/linne till våren istället. Körde även med ny flickaktig frisyr idag á 90tal.

Blev ju rätt najs? Galet tänker ni ksk, inte vet jag? Men jag gillar det som fan faktiskt, haha.  Skönare och kunna börja ha olika frisyralt. nu när håret vuxit en grann nu. Wiho! Måste iaf klippa topparna (inte gjort det sen augusti) + färga det snart. Kanske nästa vecka..Hm?


new stars in the milky way



Picture: Klicka för större bild.
 Köpte linnet fr.v+h 2 för 99 på rea. Den i mitten för ordinarie pris.

Var en snabbsväng på stan förut och fick med fyra toppar. Har inte tagit kort på den fjärde, så det får jag väl visa upp en annan gång. Älskar linnet med tryck av amerikanska flaggan. SuperB med någon genomsliten levi's jeansshorts till.

Är ute på jakt efter en sådan. Vet att Urban Outfitters brukar sälja färdigsydda levi's shorts av gamla levi's jeans. Snart åker man ändå till Sthlm - då ska jag passa på och kolla om det finns där. Perfecto. Shortsen kommer slå stort igen i sommar har jag en känsla av..


*Saakna*


Picture: var vi 'dreamteamgänget' på plats i Melbourne Australia - Deaflympics 2005.

Det slog mig nyss att det var precis 6 långa år sedan som vi var därborta i Australien. Dessutom 5 år sedan som vi var och tävlade EM i Thessaloniki, Greece. Och förresten 12 år sedan jag började simma.

Typ halva av mitt liv har jag spenderat tiden i poolplasket..Efter jag slutat simma, 2009, har jag faktiskt inte tränat nån seriös sim-pass..Tycker att det är dags och vända på steken nu? Är verkligen sugen på och köpa kort på g-vik el eyrabadet där man kan ibland gå och köra några simpass som komplettering till Friskis&Svettisgrejen. JA! Nu fan ska jag skärpa mig.

Tänker lite högt nu - Inte ska jag bara 'bortkasta' mina dåvarande tolv simmar år? :p Nja..Tänker och läser högt nu för mig och för er alla: JA JAG SKA FÖRSÖKA TRÄNA SIMNING MINST 1 GÅNG I VECKAN FÖR SKOJS SKULL. Det ligger ju fortfarande varmt om hjärtat. Simningen alltså. Känslan att vara i och under vattnet är för underbart. Det vet alla äkta vattensport-lovers. Eller hur. Har alla grejer som behövs förutom min bortslarvade simglasögon..Det får jag fixa genom att skriva upp i shoppingslistan nu. Taget.
Ska sova nu börjar bli för sent nu? Haha är ändå ledig i morgon och på tisdag. Då kan jag förmodligen passa på och köra någon pass? Jo d vore en bra idé. Ahh återigen taget!


Silverklackar YESSIR!


Picture: nelly.com 400 sek.

Jisses va glad jag blev när jag öppnade skoboxen - där låg dem mina nya grymma silverfärgade klackar som såg ännu bättre ut än vad det såg ut på nellys hemsida. Blänker gnistrande fint nog ute vid solen eller inne på dansgolvet (haha). Dem blir nog bra till 2011's kommande äventyr.


Shoelove


Picture: party at my home 14/1


Fet klapp på huvudet

Det förtjänar jag, som varit jävligt duktig/tålamodig idag. *Stolt*. Att börja med:

Gick först tidigt i morse till Skatteverket, sen till Örebro's folkhögskola = skickat fondbrev osv. Hämtat ut ett par FINA skor. Sen jobbat och på kvällen solat..Senare stannade man en stund hos Tess och skulle ta bussen 00.13 men missade den förstås så jag fick GÅ hem istället. Sen var det bara och städa hela lyan, storstädade! Dammsög, dammade möblerna/sakerna och våttorkade golvet + städade toan/köket och bytt lakan + vattnade mina kära blommor + bytt gardiner OCH (!) diskade.

Undra hur mina grannar mår egentligen? Tror fan att de också är döva. Aldrig fått nån enda klagomål. Men det ska jag vara glad för iaf ;).

Men fyfan NU SKA JAG SOVA! Blev precis klar med allt. Puh.. Upp tidigt imorgon (idag) också och gå lite på stan innan jobbet, kl 11.30. Sedan blir det såklart paarty. Det blir också hemma hos mig den här gången. Haha nu avslöjade jag varför jag städat. Självklart allt för mina gäster!? Fyfan varit riktigt skitigt här efter julen ;). Borde bjuda hem gäster/folk oftare då städar jag VERKLIGEN som en proffs och i vilken tid som  helst! Typiskt mig :D


Åh dags och sova var det! PUSS HEJ NATTI ;-*


Dagens outfit


Picture: 13/1

T-shirt+väst/GinaTricot - Jeans/JC - Skor/Scorett


Såhär gör vi våra hamburgare!

Haha, som vanligt kan jag inte sova tidigt eftersom jag fastnat vid datorn - as always! Anyway så hittade jag en länk Till er som har/alltid undrat - Hur vi gör våra hamburgare från start till slut på Mc Donald's egentligen?! 

Haha lugn ni kan iaf vara på den säkra sidan. Vi är faktiskt nogranna med vad vi gör och ser till att läget är hygieniskt hela tiden. Dessutom är det nogrannt med att tvätta händerna med handdesinfektion varje timma + när man råkar röra/ta på sig själv eller på någonting annat som kan anses ohygieniskt. Eller om man tar på själva köttet. Ja man ska alltid ha plasthandskar på varje gång man tar fram köttet till stekpannorna sen slänger man och tar nytt. Varje gång.  

Yeah,  själv så gör jag endast ElMaco, Big Tasty, Quarter Pounder with cheese, Mc Feast och ibland resten av andra burgarsorter om tid finns över. Det ser enkelt ut i videon men inte lika enkelt i verkligheten kan jag lova er ;). Ibland får man göra 8 olika hamburgare på samma gång i flera omgångar. Jag kan iaf MEDGE att det är j-va stressigt jobb, har alltid hört att det är det, men inte SÅÅÅ stressigt som jag själv upplever. Spec vid ruschtider, usch paniik! Tur så har man schyssta arbetskolleger bredvid som gör mina dagar roligare. Nåja, här kan ni iaf se länken!

http://www.mcdonalds.se/se/pa_mcdonald_s/se_hur_vi.html


Hejdå och godnatt! :)


12th january


Picture: dagens outfit + skinnbrallor.

Visst ser ponchon med bollarna från H&M jättemysig ut? Tröttnat rejält på min vinterjacka så jag bestämde mig för att ha nån stickad tröja under min skinnjacka och den idag.. Fint.  Den fick jag av snälla André i julklapp. Frös lite när jag gick hem efteråt men värt var det iallafall! ;).

Idag har jag bara jobbat, tränat och gått lite på stan. Vilken dag som helst men ändå inte, idag fyller nämligen min lillebror Mattias sexton hela år. Hipp Hipp Hurra. Fy satan vad stor han blivit nu. Sexton?! Minns när jag själv var sexton, då gled jag runt med min blåvita Yamaha Aerox och kände mig tuffast i stan..Och öh nu är man snart 22. Jisses..! Jävlar, tjugovå. Åren bara flyger förbi så snabbt. Hehe. Lugnt och fint, nästa gång när jag känner mig allra tuffast i stan som 25-30 åring då kommer jag fanimig glida i nån grym bil.

Det spelar ingen roll i vilken ålder man befinner sig i, egentligen! Livet är alltid lika coolt ändå. And just think so! ;)

Nu ska jag 'koka' mat, som mormor brukar säga. Puss and lots of love to you all.


Ny rosa vintageskjorta


Picture: köpte den igår på myrorna - 85sek.

Oh är inte skjortan för söt?! Såklart fångade den min uppmärksamhet p.g.a. dessa guldiga (!) hjärteknappar. Aldrig sett någonting liknade förr ju. Känns bra och få sticka ut lite extra i vår med denna unika sak. Gilla!


mina 'must haves' till våren


Picture: (Klicka för större bild)

Ikväll har jag skrivit två listor. En lista som handlar om vilka mål jag vill nå, göra och drömmer om under året 2011 som jag ska försöka fullfölja och den andra listan skriver jag exakt vilka kläder/skor som jag hemskt är sugen på till våren/sommaren och what? Plötsligt ploppar det tusen bilder i huvudet på skor, kläder och sånt som jag tänkt på tidigare men inte mer än så. Och det är ju Dem jag vill ha. Som ni ser på bilden ovan, det är exakt dessa saker som ploppade upp i min lilla modegalna huvud.

För tusan. Det blir så enklare och skriva ned allting. Så det är bara och ta fram listan nån dag när man är i farten. Då slipper man exempelvis gå runt på stan och mumla över vad man ska köpa. Det händer ofta att jag köper något helt annat än vad jag hade tänkt mig tidigare och köper aldrig "det" som jag eg vill ha..Onödigt? Slut med detta nu tycker jag! Hehe.  Nu ska jag försöka och börja lägga pengar på saker som jag verkligen har drömt om, velat ha länge och så.
Nu känner jag att det blir mitt bästa kläd-år någonsin. Varit dålig på det men nu ska jag återta min passion till kläder och skor OCH låta dessa skapelser klä mig och min personlighet. Hey Du'De I'm Back! ;-)


I look forward to:


Picture: blir spännande...!


Rosa fluff


Picture: ny favvolack fr H&M

Hähä, det här blir nog min nästa favorit bland min nagellacksgarderob. Känner mig så vårig redan NU med rosa tippar och det är ju bara bra. Vad små saker kan lyxas till, so simple. Är det inte bara jag som är himla trött på röda naglar?


Miss you my love


Picture: i början av vårt förhållande, år 2009.

Jag har världens tur som har dig. Det är sjukt att ingen kan förstå, eller vet, eller känner vår kärlek tillsammans. Det är bara vi två som känner den mot hela världen. Är så glad att dela mitt privata liv med dig och ha dig i min trygga famn och tvärtomt. Ingen som du har fått mig att känna så trygg med i allt. Du har sett mig i alla möjliga väder eller i kläder. (Hihi) anyway så menar jag, att det inte är så många människor som känner mig Så väl som André gör. Trots vi "bara" varit tillsammans i snart två år, känns det faktiskt som han känt mig hela mitt liv, även känner han mig bättre än vad jag själv gör - sjukt va?. Därför känner jag mig så trygg med honom.

Tryggheten handlar inte bara om att vara trygg..Det är någonting mellan oss som är speciell, som jag ibland inte kan beskriva. Ni vet typ känslan som man enkelt bara har det i sig, som aldrig sviker en, som aldrig släpper taget. Typ. Så känner jag iallafall med honom. Han visar så mycket kärlek till mig att det är så ofattbart. Men så Underbart..Dessutom förstår han mig hemskt bra, och är bra på att stå ut med mina knasigheter och är knasig tillbaks. No shame on me liksom ;)

Haha. Jag vet inte riktigt varför jag sitter här klockan 05.25 och skriver helt öppet om mina känslor, min stora kärlek och allt..Det är väl antagligen min saknad som kryper fram trots efter några timmar men men... Skönt och  skriva av mig lite nu iallafall. Nu befinner André sig någonstans i världen, i flyget alltså mot andra sidan jordklotet - nämligen mot KINA! Han kommer vara där i 2 veckor. Bara liksom. Men det är inte bara, har jag insett NU, åhh! 

Jag saknar bara dig, helt enkelt ;). Nåja ska krypa iväg till sängen nu och lukta på din nyparfymerade t-shirt som du gav mig i morse. Nä, men iallafall så avslutar jag med att jag hoppas att han kommer välbehållen hem (och gärna med några småpresenter till mej, HAHA kunde inte låtabli nu ;) ;)..Men vad jag älskar dig, André!♥


De goda nyheterna

(OBS: Inlägget har ingenting med någon specifik person att göra. Jag bara fick en tanke som slog till eftersom det här är så vanligt - och vill skriva av mig lite, hehe..)

Att man får älska sig själv? Haha det där är..Nej det är inte egoistiskt eller narcissistiskt att älska sig själv (fast det kan låta så). Den faktiska sanningen är att om man verkligen älskar sig själv har utrymme nog för att ge andra komplimanger utan några problem, visst låter det helt jävla enkelt?

Visst jag är inte perfekt, jag har i mina yngre dagar någon gång blängt avundsjuka blickar på nån annan och snackat skit. Det är jag inte stolt över, men jag har iaf gjort något åt saken och idag har jag otroligt svårt och kunna bli avundsjuk på någon? Why? För att jag har mig själv att vara stolt över. Jag har på någon sätt kommit över stadiet att-jämföra-med-andra. Det är jag jätteglad för.

Men om man når den vuxna/mogna åldern borde man lägga ner? Idag finns det många många som inte lagt ned, sorgligt men sant.

Istället gryr deras avundsjuka fram och börjar klaga om dem andra. Också oftast på sig själv lång lång tid efteråt. Jag förstår mig inte på dem, ledsen. För att den enklaste lösningen är att börja inse att man lever med sig själv och inte med någon annans. Därför ska man ta tag i problemet och exempelvis lära känna sig själv bättre, ta en funderare över varför man ofta blir avundsjuk på andra.

"Ofta blir avundsjuka på andra..."

Då bör man fundera, "älskar jag verkligen mig själv, att jag är stark nog för att inte kunna jämföra mig med andra?". Det värsta man kan göra är att jämföra med andra. Bara så sorgligt och se..

Självklart har jag  med respekt och säga att alla människor ÄR olika, alla har varit med om olika saker i livet som kan haft påverkat sin självförtroende. Jag tycker, okej att ha dålig självförtroende - det har jag tusan respekt för, det är inget jag har med och att göra. Men dem som har dåligt självförtroende behöver, snälla, behöver inte prata en massa strunt om andra människor för att känna sig bättre. Det är alldeles strunt! Bli bättre på att försöka förebygga ert självförtroende istället? No matter what.

Aja egentligen vill jag BARA komma fram till att jag vill att ännu flera ska bli bättre på att ge andra komplimanger, bli glada för andras skull och MINST sagt börja älska sig själv. Det är bara så jäkla viktigt. Alltså till en bättre och gladade värld, tack! Ni får gärna komma med kritik om ni inte håller med mig :).

Här är iallafall världens bästa beskrivning om folk som verkligen älskar sig själva:

  • De är öppna för andras idéer och åsikter och inte blir hotade av dem
  • De vill att andra ska lyckas med det de gör
  • De är generösa med att berömma andra
  • De är inte lika hårda mot sig själva när något går fel
  • De vill andra väl
  • De låter inte andra trampa på dem
  • De vet vad som är bra och vad som är dåligt för dem
  • De tar hand om sig själva - både kroppen och själen

<3


Vem älskar inte Fredag?


Picture: Veckans NU + världens underbaraste doftljus från lyxiga Voluspa = himmelskt.

Att inte göra någonting särskilt på en fredag är mycket mycket sällsynt för att vara jag, haha...Men det kan vara riktigt skönt ibland, okej (mycket sällan då). Anyway så kom jag precis hem efter jobbet nu och känner mig sliten efter en fullspäckat jobb-vecka. André jobbar också just nu i Lidköping, han kommer närsomhelst hem så vi två ska bara mysa framför teven med snacks.

 Det ÄR verkligen underbart bara sådär ibland. Ahh.. Sen till det andra saken ska vi umgås ordentligt innan min älskling åker till Kina nu på söndag och kommer vara borta i 2 hela veckor. Va avundsjuk jag är, vill också resa bort och bara vara..Kina verkar va SÅ mäktigt, så annorlunda och allt. Kul kul, kommer absolut sakna honom..Bo ensam om nätterna :$.

Dit ska jag absolut någon gång i livet, hehe. *Drömmer*. Jaa i morgon ska vi även till G-vik och relaxa. Längesen, tror det var typ minst ett år sedan..

Nu ska jag mixa ihop ugnspannkaka och duscha under tiden, sen läsa ut min nyinköpta veckans NU & mumsa tills han med stort H kommer...Sådär kommer min helg se ut, verkl soft och verkl mys. 

Dagens tips: köp sofi´s mode (tidning) NU, (tsm med aftonbladet) - där finns det en kupong från BikBok som erbjuder 50% av hela deras sortiment. Men bara en ordinarie plagg per kupong förstås.  Bra va? Själv har jag fixat ihop några kuponger (genom jobbet, hoho snake är jag va?) och väntar ivrigt tills pengarna ramlar in så ska jag SLÅ in. Nån vårig jacka är jag ute efter, och ännu bättre med - HALVA PRISET! Tycker att ni också ska passa på :) Puss.





Nagelbitare

JA. Ni såg fan rätt..Jag som ni flesta märkt/vet att jag, hemskt sagt nog men ÄR en trogen nagelbitare (uhh undra hur många gånger jag slickat på toalettringar egentligen?!) doh, ja jag har varit en sådan jäkel sedan när jag var liten. Självklart har jag försökt sluta flera gånger med olika metoder, som t.ex. med Apotekets nagellack som smakar hemskt i munnen.

Tyvärr funkade det inte på mig. Haha jag lovar att jag är sjuk, verkligen allvarlig skadad i huvudet när det gäller mina naglar eller min bitande-behov. Ni vill nog inte veta men ja det kan jag bjuda på. En gång när jag var liten, så testade jag lös-naglar som alla andra nyfikna tjejer. Men hur, vet jag inte men jag bet och bet på lösnaglarna som om de vore mina riktiga. De gick av alltså.

Och en annan gång så hade jag lösnaglar igen, men jag fick nog av dem, man kunde liksom inte stänga blixtlåset eller klia på min övre ögonlock utan att kapa ögonen. Ja de stod i vägen. Så jag bestämde för att ta av dem jäkla lösnaglarna genom att banka mina händer så hååårt mot en vägg att de gick ?!?! av..HAHAHA wieeerd!


Nä men nu till saken, är fortfarande irriterad över mitt fula ovana och så. Därför fick jag en värdefullt check av min älskling i julklapp, nämligen nagelförlängning. För er är det nog ? ingenting, men för mig är det superspännande som aldrig någonsin testat det eller haft riktiga långa naglar. Jag ska nog inte ha så där jäkla amerikanskt-långa-naglar som man ser på 90tals pratshower eller som denna här;



Såklart inte..;).  Naglarna ska vara korta men snygga. Är också sugen på att minxa dem. Asså en av 2010´s mest cirkulerade grej i bloggvärlden. "Folie-naglar" i silver, guld eller i andra möjliga mönster. Vill ha franskt manikyr fast istället ha minx ovanpå dem vita linjerna. Tror att det skall vara i hederligt silver.



Förtjust


Picture: invigde igår med min nya 2handtröja i glada färger, minus 35 sek.

Yepp det blev jag, se rubrik. I min underbara magtröja från Lindex. Letat överallt efter Den Utvalde men nu behöver jag inte söka desperat längre. Ha. Min nya kärlek i garderoben. Tack gud för 2 hand.  

Den, tröjan asså kan man använda hela året ut. Te.x till nån romantisk sensommarkväll vill jag matcha tröjan med ett par slitna ljusa 80tals levi´s shorts + grövre skor till. Snuskigt ledigt och snuskigt snyggt. Love.


Blommig väska á 30 sek


Picture: love, love and love this!

Fyndade den hemma i Shamn. Sveriges bästa 2 hand affär med sjuka priser. Aldrig skulle man få köpa den för endast trettio kronor här i södra. Ju mindre stad desto bättre utbud (i 2 handbutiker förstås). Det vet jag.

Väskan är lagom stor/rymlig att ha tills sommaren 2011, matchat med söta korta enfärgade klänningar till. Det är alltid bra och börja samla vår/sommarkläder i tid ;).


Details



Picture: elinkling.

Visst ser det ganska rått ut? Att ha någonting som "sticker ut" mellan fingrarna. Jag vet iaf att det inte är många som skulle våga köra med det stilen som tuffa Elin Kling gjorde. Jag skulle iaf never ha någonting sådant men fan, ändå fascineras jag av bilderna och trots det älskar jag idén. Coola läbbiga saker är så highfashion.


RSS 2.0