Turkiet del 2


Video: Alanya 2010

Glömde att jag hade redigerat klipp del två från Turkiet. Tycker att det är värt och visa upp den, bättre sent än aldrig ju. Hihi ;).

Nehepp. Nu ska jag iväg och handla frukost och sen styr kosan till the city.

Ikväll blir det p-a-r-t-y för the twins Polivanchuks! <3


Inlägget som du glömde


Picture: hittade bilden nyligen och redigerade lite. Fan va cool jag såg ut i kort hår. Koolt att man glömmer sånt här ibland. Tiden går bara för furt furt furt. Och tack o lov att jag tar det här på allvar...Varför jo?!?

När jag väl är övertrött då börjar jag oftast eh..flamsa runt med datorn, pilla med kort på photoshop (hjärn-jympa, eller nedvarvning för mej?!) äh sen trycker jag iallafall på X och kolla på kort, pilla, klickar på X utan att spara en enda skit. Nu förstår ni, jag slösar rent ut sagt min tid på ingenting. Men...Människor är olika. Alla har sina rutiner innan läggningsdags? Så här går det till för mig oftast. Vill inte veta om jag är unik. Men svar: tragik.

Nu ska jag fortsätta pilla på paint next. Eller på photoshop. Eller på picnik. Eller så hamnar jag på kissies blogg. Egentligen borde jag ägna mig åt bättre saker innan man sover. T.ex. läser eller kollar på TV som normala svenneballar gör?!

cEPe. Kan inte sluta skriva, nu ska vi se..HEJ DÅ!

Update: läste igen och det här kan jag tyvärr inte ta tillbaka. Bjuder på min nattliga ap-inlägg.

Hej då igen. Återgår till normala jag imorgon. Hej!


Sushimacka


Picture: Sumo, 500 sek.

Såhär åt vi hos East West Sushi förra veckan. 8 bitar gick det åt för mig. Fick kväljningar till sist så det sades stopp, men det var fanimig jävla kul o testa sushi. Tror nog att jag väntar med nästa säsong. För mig är det nästa år alltså.

Sorry med den sega uppdateringen, har hunnit göra massa saker och så. I helgen var vi några i Gusselby och festade loss + dansade med härliga människor som vi lärt känna under helgen. HAHAHAH omöööjligt och glömma det där, seriöst. För love är det...

Idag har jag och Lotta nämligen haft lite fotosession. Fotografen var söta Östman.

Bjuder nu på några bilder på mig och Lotta. Gillar't! Flera tillkommer på Facebook tror jag. Hihi..!







Vardagslyx


Picture: tagen + redigerad fr min iPhone 4.

Nämen tjena..! Har ni det bra? Själv är det super. Nu har man precis strosat lite på city och gjort ärenden med min underbare Andro. Nu har vi två bestämt oss ikväll för att dricka lite rosechampagne + vanlig och därefter så ska vi testa sushi hos east west sushi! Vi båda äter aldrig det men nu är vi lite trötta på husmanskost eller typ hellas. Det handlar också om att prova nya saker ;). Nä det här blir riktigt mysigt. Bättre än så kan det inte bli på en tråkig regnig tisdag!


cheap @ Monday


Picture: visar upp min outfit som jag hade på mig för 2 dagar sen ;).

grå kavaj/2hand - top/REA fynd 29 kr/Rut - cykelbyxor/Gamla - boots/TiAmo - shades/BikBok.

Japp nu är det måndag. Den galna helgen är över, det har varit riktigt riktigt jävla roligt. Många saker hände bland annat omg, förresten Kurt, 46 år, ILY!.. Nu ser jag redan fram emot nästa helg.

I går kollade jag och André på en soffa som vi blev förtjusta över och idag ska vi hämta den efter älsklingen slutat jobba, vid 18 tiden. Spännande! Soffan är typ i mörkgrått och är elegant + kostade 8k i början. Gillar't!
 I början ville vi ha vit soffa men ödet har väl sagt att vi ska ha grått. Okejdå ödet det bugar vi för, hehe x).



Nu ska jag UT! Have a nice day. Puss.


Igårdagens


Picture: igår strosade jag runt på stan klädd såhär.

militärgröna jeggings/REA 49 kr på GinaTricot - top+jacka/H&M - skor/DinSko - shades/Lindex

Igår gick jag först till Posten och bad dem ordna problemet ang eftersänding, brevkrångel alltså, blä. Nu är det äntligen fixat! Därefter till skattemyndigheten och försäkringskassan. Och då fick jag mitt AVI-sms, wieee iPhone 4. Fick fan vänta längtandes i 2 veckor och nu är den hääär, love. Ja och när jag var klar med att hämta mobilen i Glanshammar, omg långt tänkte jag fifaners. Men allt för att få mobilen direkt!

 Jajo sen så var det typ 1 timme tills city-bussen skulle komma då kurrade magen, mm Pizza! Mumsade det i min lilla ensamhet i lilla Glanshammar xD.

Hähä..När jag var återigen på stan så sprang jag en snabbis in till Scorett och nappade wanted-skorna som jag tidigare skrivit om här på bloggen. Så sjukt fiiiiina. Bytte omedelbart om för att fötterna värkte som den. Såklart efter en heldags klackskuttande!

Nehepp - nu ska jag fixa mig litegrann (dagen-efter-fest-style) ni vet. Borsta tänderna+håret också! Tydligen är kungafamiljen på besök här?! Hmrm rm rm ;D zka bara messa kungen och fråga, liksom..polare liksom..

Host host host nu känner jag mig som 15 igen, host hihihi host


Wanted


Picture: www.scorett.se

Dessa här suktar jag starkt efter till hösten, fint till allt som hör till vardagen. Liknar såklart Acnes "pistol" men priset är typ mer än hälften så billigare. 499 sek.

(Otroligt att skor betyder sååå mkt, suck!) ♥


Hungrig

Hej o hå bloggen. Ikväll har man varit duktig och tagit en joggningsrunda och också därefter utfört hemmaträning. Lagt in tvätten, duschat och nu väntar man på maaat. Snälle André som fixar det åt oss nu. Um, det blir min favorit kvällskäk efter träning - Gulaschsoppa + klick cremefraiche och ugnsmackor med ost+skinka. Lagomt och MUMS! Ska upp kl 09.00 i morgon bitti och åka buss till Vivalla O_o. Ska bli ett nöje..Hihihihi..

Ha en bra kväll.



Picture: Diggar bilden på sitt sätt. Men den är inte precis hälsosam ,måste ju verkligen sluta feströka i fyllan om jag nu vill återigen ha bra kondition.


Dagens outfit


Picture:
det är lite kallt idag, så jackan följes med oxå.

top/Weekday - jeans/Filippa K - skor/Vagabond - armband/Eva Attling.

Nu ska jag iväg på stan en kort runda och göra vuxna saker med söta Pralin. Ska även gå förbi på 2 hand och kolla om det finns några fynd. Suktar efter ngn väska.

Herrå!


Lagerhaus


Glömde o visa upp dessa här nedan som vi köpte för typ en vecka sedan. Visst är prylarna kuliga? Man ser tydligt att man har problem med självdisciplinet?! Nädå men nästan...Hehe. Det har faktiskt varit effektivt med handduken - man städar typ varje dag nu, eller? (a) ;).

Bilden på spisen därnere som ni ser? Inget särskilt eller hur, jag har alltså satt upp svarta kakelklister på själva kaklet. Blev rätt tjusigt men ändå blev vi inte nöjda...Det ska nog vara helsvart över alla plattor. Det fixar vi senare..Det är verkl mycket kvar att göra i lägenheten bland annat måla väggarna till vitt + diverse möbler saknas =).


Picture:
Kökshanddukar, vaniljljus, trasa + borste med pussmärken.

Picture:
helsvart ska det bli istället.


Love Life Laugh


Picture: sista dagen i Magaluf. Miss't.

Om du råkar på negativa tankar. Ta med röven och spriiiiiiiiiiiiiiiiiing för fan. Ska göra det nu faktiskt. Alltså ska nu till AF. Jobbigt jag vet..Livet suger ibland men jag älskar det ändå. Jag har noll insett hur fucked up det är att vara arbetssökande, man mår verkligen skit av sånt. Gimme jobb! Men nu till andra bättre tankar. Ska senare iväg till Marieberg och mysa lite med girls. Livet har verkligen sin balans. Tack.

Kom Bara Ihåg Att Vara Aktiv...Då Går Det Bra Ska Du Se!


Liten inblick av helgen


Pictures: Norrköping/Kolmården. (Flera bilder finns på min FB.)

Resan som vi gjorde igår/idag var en spontan sak som vi körde på. Sånt blir alltid bäst..! Dagen igår startades med ett litet kaos, det var inte lätt och hitta den rätta vägen utan GPS till campingsplatsen. Dessutom var det svårt o trångt i centrala Norrköping, tilt som fan. Det var svettigt, stressigt och så. Men stop, vi gjorde även badstopp mitten av resan vid en vacker sjö, äggmackor och vattenmelon mumades. Um! Ja till sist hamnade vi rätt och började äntligen kvällen med tältbygget, grillning, minigolf + häng vid havet m kall öl.

Idag, kolmården djurpark. Regnade smått men det tålde vi, hihi. Alltid lika skoj på zoo men särskilt kul var det vid apornas + delfinshowen. Några gorillor underhöll oss till max. Why? Vid deras terräng ringlade det en svart liten orm under bäcken och det var cirka 4-6 nyfikna/aggressiva apor som försökte schasa bort ormen med en träkvist. Rätt fascinerande att se dem så. Dagen avslutades med bilsafari bland lösa djur andra sidan från djurparken. Det var lite läskigt, särskilt när vi körde förbi strutsarna. På infopapperet stod det att man absolut inte fick stanna hos just dem, såklart. De kan hacka sönder fönsterrutan. Och en struts förföljde oss. Iih x).

Ye..nu får det nog räcka, resten behåller vi nog för oss själva ;).

<3


LOVe' iT


Picture: Kolmården - Norrköping

Picture: Bråvikens campning

Today ska jag o (L)-tat åka på miniutflykt 2 timmar härifrån. Tält, grillkäk + djurpark! Skoooj. Var en gång på kolmården, men då var jag cirka tre år gammal. Glömt allting så, där finns det bl.a. safari, delfinshow osv. Hoppas att d blir bra väder också :).

(Ointressant fakta: min mormor är född + uppväxt i Norrköping. Vilket betyder att jag har släktingar där också. Brukade åka dit varje sommar när mormor hade sin andra hands lägenhet där.) Därför känns det extra mys att åka dit nu xD.

Nääee ska packa vidare nu..♥


Fredagen den 13:nde


Picture: en nyvaken mig med ett nyinköpt almanackablock.

Sliten åter sliten, blev en del bakisärenden igår efter avskedsfesten i Sthlm. Körde minsann lite för hårt men trots detta hade jag jätteskoj.  Kmr sakna er som åker <3. Btw, almanackan, den valde Jiin åt mig när vi var ute och fixade grejer för två dgr sedan. Tack, det behövde jag! Tydligen så är det typ min första almanacka. Där ska jag skriva ned viktiga to-do och de närmaste målen  som jag vill nå under 2010-2011. Bra bra.

I den står det bland annat inför 2010;

1) fixa jobb!
2) söka stipendium
3) tatuera mig
3) åka till ngn europesiskt stad
4) "prova på" ngn lagsport.
5) anonymt, nu driver jag haha.

och så vidare..hihi!


Flum inlägg idag respect


Picture: vad gör vi? ;) - gillar bilden iaf! 

Jo det var en riktig soft söndag igår tsm med André..Vi hade inte ätit på hela dagen så vi bestämde oss för att käka ute sent (kl 22 typ). Vi käkade på Hellas som vanligt um um mums. Egentligen tänkte vi först testa sushi men det var stängt. Så d blir en annan dag istället. Kanske ingen bra idé och äta sushi när man e vrålhungrig?!. Jag vet inte om jag gillar sushi alls, har smakat några gånger men det resulterade med "tvi, uh, njae, jo det var inte såå dumt"....men vill fanimig tycka OM det. Knas? Hm..

Idag Färgar nog håret lite, chill ksk träffa folk. Regnig jävla väder. (Svenneballe-tjat).
I morgon kväll; bilar med några uppåt mot Sthlm. Fuuun!


After



Picture: Äntligen är all löshår borta fr skallen min! Gick jättefort än va vi förväntade oss. (Vi körde med en vanlig plattång och värmde limmet, sen var d bara och dra ut alla hår-slingor). Billigt (gratis egentligen) men sliter mkt på håret! Risken tog jag såklart.

Picture: nuuuu ser jag ut såhär, gick som sagt till frisören och klippte bort de slitna topparna.  

Ja det känns absolut ovant nu att ha pagekort nu efter man haft låångt "japanskt hår ;)" nu i nästan 3,4 mån..Vad tror ni nu om mig d.v.s. vad ja tkr om mitt nya hår? Japp svaret är...

..Nöjd!


Nu ska jag iväg...


Picture: The Knelishs - Alanya 2010

Till en privat frisör som mig kostar 100 kronor, 100 meter från mitt hem. Hur bra är det inte?! I går blev det ingen klippning eftersom när löshåret drogs ut (home made by Pralin, tuuusen tack) - kvarstod det sen massa med hårda limrester fast på mitt eget hår så jag fick PILLA, PILLA åter PILLA hela kvällen/natten tills kl 05.00. Nu är all lim borta, shit så skönt. Känns konstigt att inte ha någonting i håret nu, d liksom freeeedom! Nu kan jag rocka hååårt utan att man får hår i fejjan.

Nu ska jag bli snygg!? I hope.


Dagens outfit




Picture: kör på helsvart idag!

[Gamla cykelbyxor  - genomskinlig svart top/cubus - skor/vagabond - armband/eva attling.]

Nu drar jag iväg till stan för att träffa några sötnosar + ordna ärenden. Ska även försöka ta ut löshåret idag och kanske klippa håret. DAGS NU TYCKER JAG! Det ser förjävligt ut nu. Tur att mitt riktiga hår kan klippas till pagefrisyr nu eftersom det har växt ut rejält under tiden jag haft löshår. Happy.

Poff och en ½ puss t er.


iPhone 4


Picture: iPhone 4

Nu är mobiljäveln beställd! Förhoppningsvis får jag den på fredag innan jag åker till Sthlm!

 Tyckte att det var på tiden att skaffa en ny eftersom jag haft min rosa/guldiga SEM mobil nu i strax två (!) år. Impad att den överlevt alla fester, olika resor och andra händelser som t.ex. glömt bort den tusentals gånger i affärer.
Men det är klart att jag tänker (??) försöka forsätta använda min kära gamla mobil om jag ska ut och parta, vore inte kul och tappa bort iPhonen. Men det där kan jag gärna ta tillbaka, tror fan i mig att jag hellre vill glänsa med nya mobilen när jag är ute, ha. Bläägägä...Ja jag hoppas iaf att jag trivs med det och överlever SMS-funktionen.

;) Bye pye.


Från gammalt till "nytt"


Picture: köksbordet och stolarna före. Såg potential ändå, 175 kr så varför inte och slog in.

Picture: såhär ser dem ut nu.Fräschare och mkt finare nu. Värt fan jobbet, 4 gånger fick jag måla! Funderar på att köpa dynor också..


Picture: daamn, min gamla gamla pigtittare, älskade den när jag var liten. Tyckte att det var synd om den bara stod och dammade i någon förråd. Målade om den till vitt. Lade även in presentpapper med hjärtan i lådan. Hur sött?!. Tänker nog ösa på den med mina smycken.

Vad tycks? :)


The wedding



Pictures: väljer bara o visa dem här 5  av typ 100 bilder.

Bröllopet var hursomhelst jättevacker. Härligt och se två människor så lyckliga, bara av ren äkta kärlek. Naw, grattis kusin!


RSS 2.0