Bröllop

Idag är det min kusin Jonas och min systers väninna, Marinas stora dag. (De träffades på min systers studentmottagning, 2006). Yeah, de gifter sig kl 17.00. Därefter blir det bröllopsfest. Jag ska nog ha på mig den där gula bomullsklänningen o ett par klackar till. Kul!

 Bilder kommer.



Picture: en gammal bild som jag hittade.


Running


Picture: poserar för fullt MED min träningsoutfit.

Ta gärna kortet däruppe som en skämt. Ahhhhh det värker i benen och jag är glad. Åt precis taco efter 1 timmas joggning + gym. Sitter perfekt i magen.
 Hur som helst var det härligt och springa igen ute på landet. Mysiga åkrar och med blått himmel är faktiskt livet. Sprang förbi mitt barndomsdagis och byn, man kommer verkligen ihåg allt.
Ställen man lekt som liten, den där lilla trähuset ute på lekplatsen fick jag då min första kyss av en pojke som jag var jättekär i och strax efter skvallrade ungarna till fröknarna och där blev det stopp. Ha.. Sånt tänker man ju inte precis på, men när man väl är på plats ploppar minnena fram. Gulligt, hehe.

Nää nu ska jag fortsätta måla. I morgon vankas det bröllop!


Blähä.



Pictures: old, från typ 2007-2008 ;)

Nu är det nog, haha. Kanske en skitonödig inlägg eftersom jag inte får något utav det. MEN för i helvete nu måste jag erkänna att jag alltid får ångest av borttappade saker, vilket är väl vanligt för oss människor? Men det här är ett undantag nu.  När efter ett tag man insett att sakerna är borta så börjar man acceptera grejen och går vidare.

Men visst, saker som betytt extra mer är det svårt och glömma liksom. Ja och bilderna häruppe som ni ser, saknar jag väldigt mycket. Medger att jag ibland går runt om dagarna och tänker på jackan och glasögonen fastän jag vet att jag aldrig får dem till hands igen.

Min svindyra älskade fjällräven-bomberjacka som höll alltid mig varm om vintrarna, överkroppen varm men benen frös alltid till is kommer jag ihåg, hihi ja iallafall så blev den stulen på en fest. Jävla fattiga idioter. 4000 pix bortkastat.

Härligt. Haha ibland när jag går på stan och råkar se någon ha en liknade jacka, då låter jag absolut inte bli och smyg granskar från jackans topp till tå och se om den är min eller inte. Osmart tänker ni säkert, 20% av svenska befolkningen, flesta fjortisar äger såna jackor?! Men jag med mitt skarpa öga kan se detaljer bra. Vecken på högra ärmen är felsydd. Därför.

Rayban-solglasögonen - en av mina bästa köpen! 1300 pix. Ja det där förstår jag inte mig på. Mitt eget faaaiil. Tror att jag glömde dem bredvid baddhanduken då jag va ute o badade på G-vik i somras. Någon lycklig fick den istället.

So bad.

Ni som någonstans whatever tjuväger dem. Skickar med dålig karma till er.


White n' black


Picture: meey..

Proppmätt! Var nyligen på en 40-årsfest. Mamma ville att jag skulle hänga på till grannen. Bjöds på grillat och tårta med kaffe. Sprit fanns på plats men det tackade jag konstant nej till. Kommenterade till mamma och sade att det berodde på Turkiet. Måste vila från det stadiet ett tag, ofan ;).

I morse målade jag 4 stolar + köksbord med vit grundfärg. Loppisfynd 175 kr. I mrg fortsätter jag men med täckande vitt. Hoppas att det blir bra som jag tänkt mig. Det ska stå i köket i Örebro. Jag vill blanda gammalt med nytt i lägenheten, ger en personlig effekt som jag börjat gilla. IKEA t 100 % = no thanks. Fick en antik "skatt-kista" som är lite över 100 år gammalt av mormor och den är jätte tung med andra ord - cool som fan.  I den kan jag alltid förvara lakan/handdukar osv..Oviktiga grejer som man inte vill ska synas.
Före/efter bild kmr sen här på bloggen när jag målat klart, hihi..

För några min sedan:

Lillebror: "hur var det därborta?"
Jag: jodå, bjöds på massa mat fan, mätt!
Lillebror: aha...och åt sin halva pizza...

Efter några sek:

Lillebror: finns lite pizza kvar, ska du ha den halva?
Jag: men herregud, skojar du eller...-.-


Dagens kap!




Pictures: Grymma vagabond-skills av äkta läder som kostade då 700. Nu 350 kronor. 

De perfekta skorna jag suktat länge efter! Kan användas med strumpbyxor längre fram vid kallare tider. Tänker mig dem tillsammans med det som jag har hemma - luftiga beiga haremsbyxor och instoppat bomullstop o ev kavaj över. Tack Bollnäs-bor, att ni lät de sista 37:paret stå kvar. Hur kan ni missa dem?! Herregud. (Ti-hi).

Melike.


Gilla!


Picture: under sommarens DHB-läger i Gislaved.

En bild nu och flera finns i Ö och lär upd dem här sen typ om 1 vecka. Vill oxå visa filmklippet när vi var inne  och rullade på vattnet i en stor plastboll vilket var en skitkul upplevelse!

Nu åker jag, mam + mormor på miniutflykt till Bollnäs (Vickan Silvstedts barndomsställe, ha ha) och kika på lite möbler, kläder och träningsskor till mig. Tyvärr så suger alla affärer här i S-hamn. Fifan!

Poff!


Nostalgi


Picture: priser jag vunnit på simtävlingar sen år 1999.

När mamma tog fram alla kartonger med gamla kläder och skor som jag skulle gå igenom innan dem slängs och fann denna tunga påse och i den innehöll det mina priser. Å tänkte jag o började nästan gråta, fan. Jag är så stolt över mig själv. Nästan 10 år som simmare, utan det vet jag inte vad jag skulle ha gjort??. Idag kan det hända att jag hoppar i någon bassäng och simmar några sträckor, tyvärr är konditionen inte lika bra som förr ;). I bland tänker jag om och undrar, hur fan orkade man? 2 timmars träning typ varenda dag.  Tävlingar varenda helg. Nu nöjer jag mig faktiskt bra med friskis&svettis så länge..

Yees, det är nostalgi det...


Livets liv!


Kan verka tjatigt med bal/studentbilder men inte på min blogg, haha nejdå men garanterar iallafall er att det här är sista gången jag tar upp om detta. Kikade precis in i mammas bilder som jag inte sett och fastnade mest för de här två;



Picture: Studenten 2010 - där jag sprack av glädjetårar precis efter utsläppet.

Picture: Balen 2010 - föreställde mig som en gul prinsessbakelse, drog då en aning uppmärksamhet på frimis denna kväll, dansade ju  som en vildakatta tills man fick ont i fötterna och ändå fortsatte. Oförglömligt!

*buäh*


Hungry


Pictures: leker lite med mammas nya laptop under väntetiden.

Det blir enchiladas med bönsallad & jordgubbar + glass till dessert. Um um.

Är på besök hos mamma, vilket är konstigt för mig att påstå det. Det har varit mitt hem, huset och mitt flickrum en gång i tiden, det blir förvirrat för mig att ha två hem eftersom?? Nä på besök är jag, Örebro är mitt eget hem just nu och är inskriven därborta också. Skönt och bli lite bortskämd för stunden med mat serverat och få fotmassage varje gång vi tittar på TV ;).

Igår var jag, mamma, syrran och mormor tillsammans ute i vårt sommarställe vid havet och grillade, drack rött vin och umgicks. Jag kan inte fatta att jag har blivit stor att jag verkligen uppskattar den tid vi är tillsammans. Förr var det liksom självklart, vi alla träffades varje helg i lilla Söderhamn och så men idag är det inte lika lätt p.g.a att vi har så mycket annat på schemat, syrran som bor i Sthlm och har ett fantastiskt jobb, ja...Tiden förändras.....:p.

Nu är maaaaten klaar!


Rörig design

Men det åtgärdas fort, blir virrig av alla kodmallar annars, klockan är ju mkt! :p

Alltfler besöker bloggen, kul! Hoppas att ni stannar kvar :)


Hej och ho, mina kära vänner


Picture: Njuter på Kleopatrastranden i Alanya, Turkiet.

 Why försvann jag?

[Jo Jag som alla andra behöver skita i någonting som man egentligen är passionerad över, ett tag. Det behövde jag. Då på slutet kände jag oxå en sorts press över min gamla blogg, det var så dött och oinspierande där och tiden rann iväg som sanden så stängde jag ner bloggen istället. Kan också bero på studenten, balen och så. Annat att tänka på liksom.
Okejdå, Facebook dög för mitt del då men nu kliar det faktiskt äckligt mkt i fingrarna. Anyway, jag hoppas att ni är lika glada].


Rött, gult, grönt..jag är tillbaka :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0