Inspiration till my kommande projekt


Picture: Bilden får mina fingrar att börja klia..

Nu ska jag ut och jaga efter tavelramar och sånt från 2handbutiker till bikbok. Såg att de säljer tavelramar limited edition just nu. Slutresultatet får ni säkert se senare :)

Au revoir♥


Carlton (L)

Animated Gifs Animated Gifs Animated Gifs Animated Gifs Animated Gifs


Kvällens


Picture: inför Hellas & Harry Potter med min andra halva.

Såhär klädd var jag. Allt är från BikBok, H&M & Scorett. Spetstoppen såkallat bustiern är en bustier men vem har sagt att den alltid skall "döljas" under toppar etcera?. Då testade jag tvärtomt ikväll och det blev succé, tycker jag! ;)


Une chocolate


Picture: cozy xozy

Nu är det jag som är uppe på denna lördagsmorgon, medans älsklingen sover sött in this bed. Hunnit koka ihop några koppar choklad och läst klart ELLE, kikat på The City och bloggat/r lite. Igår var det hejvilt ute på dansgolvet, jösses vad man dansade, dansade och dansade. Inte dåligt. Blev en sourzshot det med trots man svurit på att inte lägga ut några slantar på det. Styggt, Madeleine! Nä kvällen var otrolig.

Under dagen ska vi jag och André ägna oss åt varandra. Eventuellt köpa sällskapsspel och gottas med gottis ikv. Bio kanske det med. Underbart.


FEATHER

 Ännu en tillskott till familjen Accessoar. En fjäderörhänge från GinaTricot blev det till sist. Bättre sent än aldrig. Kapade bort den lilla svarta tygrosetten på kedjan. Några frågade om jag tappat bort den andra men nix nix. En på det ena örat ska det vara, no doubt about it.


Mönstrad jacka


Picture: av fejkpäls - 100 kronor på 2 hand.

Lustigt nog så såg jag en exakt likadan för några månader sedan men oturligt så var den i barnstorlek då. Blev besviken eftersom jag gillade den så mkt! Sedan för några veckor sen hittade jag den igen och trodde att det var samma jacka som jag såg, men tyckte att den såg större ut så jag chansade inne i provrummet. Och ja det var en precis likadan jacka men i min storlek. Yeah ibland har man tur.


Tjuvstartar lite ;)


Picture: julgardiner och ljusstake på plats i köket.

Sen ska en minijulgran få stå någonstans i vardagsrummet. Jag längtar faktiskt efter jul! Längesen man kände såhär faktiskt, haha. På söndag vill jag absolut supa glögg. Så gott. Med russin och nötter! Fan vad sjukt tiden går så fort. Snart är 2011 även här..!


Ny dator wie!



Picture:  Sony VAIO 17'' 10.000k.

Min gamla fem-åriga dator är lika med död så givetvis var det dags och ordna ett ny. Oacceptabelt att inte ha ngn funktionell dator i dagens samhälle ju omg. Att ha mobilen som två i ett i är inte så himla praktiskt i längden..Eh, självklart.

Jättenöjd är jag iallafall med mitt val. Tvekade mellan den eller en apple macbook men tyvärr så skulle jag nog inte orka lära mig in Apples programsystem m.m. Är ju van med windows och det räcker ändå med en mobil som har apples programfunktioner.

Men åh, nu ska jag kunna surfa eller jobba med datorn helt bekymmerfritt! Läcker vit är den också haha ;)


No posts? Nästan.

Så är det bara för mig, haha ;). Inga bilder, inga inläggar menar't. Men frustationen växer, måste skriva något ändå..Ja... Hade ju köpt ny dator i helgen så den är självklart tom, ännu tommare med en trasig kamera och ingen mobilt-USB. Haha hemskt va! USB:n är kvarglömt hos en viss Torsdag, grr. Men ikväll har min älskling lovat att ta med hans nyinköpta canon G11 (en systemkamera fast i en mindre storlek d.v.s är praktisk att ha med överallt) wohoo. Då får ni ännu bättre och nytagna bilder att se på. Haha oavsett om du André säger nej eller nåt så tyvärr! ;) (a).

Har dessutom haft min mamma på besök i helgen och det var så himla skönt, vi har bland annat strosat runt på mediamarkt (teknologins-värld) seriöst, så magnumstort! Såg en massa roliga wii, xbox,nintendospel som jag blev sugen på. Kanske nåt att slå in på mellandagsrean, kom ihåg det du med, André!! ;).

Sedan blev man med ny dator. (En sony vaio 17'' vit/grå.) Den verkar vara bra, så nu ska jag slänga min sketna acer-data efter 4½ år. Funderar på att formatera den och ge den till min mormor. Kan vara nyttigare än att slänga den bara. Hihi. Kvällen därpå mumsade jag o mamma på grekiska kolgrillen. På söndagen drog vi och simmade på hagabadet, åt middag hemma och blev bjudna på tårta hemma hos Andrés fam. Sedan bio på kvällen, jackass 3D. Troligen den bästa 3D filmen på länge, shit. På tal om skit så var den skitbra! SKIT!

Nu är det tisdag och inget särskilt händer förutom möte på å5 ikv ang nattcupen. Sist men inte minst, grattis MR ST på 30 årsdagen! Ser fram emot på fredag och resten av helgen förstås. Nu slut med babbel. Knip.

Drar och färgar skallen nu. Hej hej på er ;)

JUST HABIBI!




Picture: <3 A.F.


Sthlm


Picture:
Grönan 2009

10.30 tmw bitti bilar/liftar vi med Andrés syrra och möter upp hennes kille därborta i Sthlm och vi 4 ska då äta arabiskt. På en välgjord arabisk restaurang alltså. Sedan övernattar vi jag och my love hos min storasyster tills på lör el ev sön. Oplanerat & spontant men åh vad kul det ska bli! Helgen blir bra.


Bekvämligheter


Picture: my favouriteoutfit today.
 
Trots att man har massor med kläder, skor och accessoarer i garderoben fastnar man extra för vissa saker och ting. Här på bilden är mina absoluta favoriter just nu. Precis allt. Pannbandet räddar mina dåliga hårdagar och klockan klarar jag mig inte utan är två exemplar. Kläderna och skorna Är Så Bekväma och passar till allt annat.

Har ni några favoriter? :)


Ibland ger man allt, ibland ger man mindre..

Igår + idag har jag (och André) varit extra duktiga. Tvättat två+½ fulla säckar med kläder, lakan och handdukar hela kvällen lång och samtidigt målat klart kökets väggar + tak. Fatta, allt är så färdigt just nu. Så jävla avkopplande, nu slipper vi åtminstone tänka på sånt på aslänge..! Puh..

Samt en extra fet tumme upp - just nu sitter jag på Örebros folkhögskola och utnyttjar deras dator + skrivare  konstant för att fixa papper/stipendieansökan inför USA hösten 2011. Igår+2day har jag gått in med 18 brev på 2 dagar...18 stycken...! *$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$*


Nu är jag svinhungrig och ska hinna med bussen in till stan och hämta cykeln och bege mig hem, äta nåt lätt och senare blir det träning på friskis&svettis.


F&S



Poff t träningen nu..med två...snygga brudar och en ännu snygg kille...Tillsammans ska vi 4 bli snyggast! Vilka kan de vara?! Hmm..








Sommar


Picture: Magaluf Maj 2010

Jordgubbar, sol, paraply, gräs, grillat kött, hav, gladare människor, stränder, sommarkvällar, nyförälskelse, goda drinkar, sommarkläder, blommor, svettigt hud, beachvolleyboll, myggor, blått himmel, smält glass, twister, bikini, snyggare människor, uteserveringar, solbränna, pastellfärger, mimosasallad, turister, stockholms stad, göteborgs stad, liseberg, gröna lund, sommarstuga, båt, fiske, blåbär, picknick, våta handdukar, minigolf, iskall öl, och få ligga på gräset och kika på stjärnorna utan att frysa med den man älskar mest av hela världen. 

<3


Friskis & Svettis


Picture: ngn random bild..

Rekordinläggar? Det säger mycket att man är otroligt rastlös. Hehe, trevlig läsning antar jag. Nu ska jag iväg och träna bort all godisfett.

Kramis.


Fröken Brogren's


Picture: mysfik för flera dgr sedan med 2 tjejer och härnedan kan ni se vilka. Och satan vilken god kaka!

Picture: gammal pic från somras. Like!

Bor så hemskt nära och aldrig fattat stället. Trodde i början att det var någon sorts tygaffär på grund av deras massvisa kuddar vid fönstret och grejer. Men nehe, inredningen, kakorna och denna rosa maffiga kylskåp. Klart en favvis efter Java.

Fröken Brogren's i vasastan, hur kunde jag missa det?!


Inblick @ apartment


Picture: tavlor som jag tröttnat rejält på som fick makeover med billiga
presentpapper. Ett tips!

Picture: och nu ser dem så mycket mycket finare ut. Kan bytas ut oftare med olika mönster, färg och allt annat. Kanske klippta papper av modemagasin m.m.

Picture: två vita hjärtan av trä. Den till vänster hängde jag upp på dörren och det andra hajar ni till.


Picture: whiskyglas, vinglas och is-behållare. Jag har fått en sorts "kristall-sjuka", wtf? Jagar dem ständigt när jag är inne på 2handbutiker. Gillar dem så mycket. Bryter luxury snyggt med vitrinskåpet. Är nu jakt efter en silverfat som jag kan lägga dem på.

Snart ska jag även lägga några bilder på lägenheten, vi som lagt så mkt tid på den ska den absolut få förtjäna lite extra uppmärksamhet. Hehe. Åh vilken tönt jag är, fifan.

Nu håller vi på och målar köket, sen blir det hallens tur och en del grejer återstår.

Fuuntaiise!


Say cheese


Picture: va, vad i h-vete är det här? :)


Är detta bekant? Kläderna alltså? ;) Hehe, det här är ju kul och få berätta..Ja jag ska nu på onsdag börja provjobba på Mc Donald's på västhaga i en månad och därefter ska vi se om jag får ngn anställning. Ganska kul tycker jag. Det återstår o se om man får turen med sig.

Fått arbetskläder och olika manualer om hur man ska hantera köket och tji tji. Jobb-branschen e otroligt tuff, det insåg man inte innan studenten. Men när man väl är inne i det så får man kämpa hela tiden, precis hela tiden. Nu vill jag inte kämpa mer, bara få jobba ett tag tills man vidareutbildar sig till något annat, få jobba med det man älskar. Framtids-självklarhet liksom.

Ja nu vet ni på ett ungefär vad jag sysslar med just nu. Jobbar även som ledsagare på halvtid. Sen nästa år händer det massa annat som jag ser fram emot.. Framtiden är...läskigt spännande, eller hur!

Think +


Vitrinskåpet före och efter


Picture: FÖRE - 400 kr från myrorna.


Picture: EFTER!

Vad tycks? :)


RSS 2.0