Ny blogg: http://kyrkoplan.se/aboutmadeleine


Picture: najs va? ;)

Haha, det här kommer nog som en chock för vissa. Jag har suttit hemma och fokuserat helt på denna grejen i ett par dagar. Inga av mina närmaste fick veta förräns nu t.ex.. Kyrkoplan.se är en nyöppnad hemsida som motsvarar stureplan.se, hihi. Jag kmr blogga som vanligt där men ändå funka som ritz, longues och wobblers ambassadör. Kul. Allt det här fixade jag på egen hand genom mail. Och se vad som hände på ett par dagar...Kan fortf inte fatta det här, haha. Fan vad bra jag är.

Ajjemensan, min flitiga bloggande fortsätter där! Hoppas att ni vill (mina trogna läsare) fortsätta följa mitt fotspår! Älskar er alla. Pusssss / Madeleine 


Masterchief


Picture:  igårdagens matoutfit x)

Ja här kommer en bild på maten jag tillagat igår efter min egengjorda enkla recept (för att jag inte följde nån recept sådeså) som smakade helt underbart. Och är väldigt enkel att göra, gjorde den på bara 15 minuter. Perfekt after work mat som känns lyxigare. Prova gärna den ni hemma!

Såhär gjorde jag:

Stek laxbitarna väl men inte för länge, blir torrt och äckligt som ni förstår. Salta+Peppra. Häll sen en hel paket Kelda 5% + smula över med en halv fiskbuljong och låt puttra. Krydda efteråt efter egen smak. Jag hällde iaf i lite curry för färgens skull och så paprikakrydda. Skvätt lite citron, jag tog i mycket. Sen i med spenatbladen och rör om..Klart! Om det blir för surt/tjockt så häll lite mjölk för att späda ut det vilket jag också fick göra, hihi. 

 P.s. nästa gång jag gör den ska jag defintivt ha lite vitt vin i laxsåsen. Visst funkar vitt vin utmärkt till fiskrätter - har jag nyligen lärt mig. MUMS!


Round sunglasses


Picture: madebyme

Runda solglasögon verkar göra sitt comeback nu. Vad tycker ni, hiss eller diss? Själv tycker jag att det är fulsnyggt! Älskar det.  Såg ett par på BikBok nyligen och testade. Såg verkligen inte dumt ut på mig att jag blir sugen på och skaffa ett par själv!! Fast inte från deras sortiment, BikBok's alltså. De satt tyvärr för löst..Jajemen det lär nog inte dröja tills flera klädbutiker hakat på kan jag väl lugnt säga ;)


Gymmet next


Picture: nu ska jag bli störst och vackrast...?!

Och min världens smalaste/sneda petter-niklas, han också (ja se bild).. Yeah fun very fun!!!! Nej men nu är jag seriös. Varit och legat på latsidan, eller snarare har jobbet tagit över att jag inte hunnit träna på sistone faktiskt. Men lösningar eller så finns det alltid bortförklaringar och det ska jag försöka handska med nu. Morr...Nu ska jag också gå och göra mina ord till världens verklighet! Hejdå puss.


Att inte följa med strömmen på strömpis


Picture: yoga-madde på G.

Kan bara inte sluta fascineras över bilden. Haha, alltså..Sitta mitt i en smutsig dansgolv bland dansade ppls och meditera med en öl hållandes i handen sker....inte så...väldigt ofta (aldrig). Men det såg ut som att jag trivdes som fisken i vattnet. Bra Madeleine, följ ditt hjärta vart du än är..Ska absolut inte sluta med *host* livsstilen bara för att byxorna fick en pytteliten fläck på högra tygskinkan. Men va knäppt haha jag är knäpp!


Mocka


Picture: jacka från märket Hollies Stockholm i äkta mocka.

Slängde 75 kronor för den grymt snygga saken från 2 hand/Shamn när jag var hemma hos mamma under julen. Lustigt nog så visste jag inte riktigt att den skulle bli storslagen i vår att t.ex. BikBok för en stund sen börjat sälja mockajackor med likadant färg (för tredubbelt pris).

Men ändå kände jag på mig att det skulle bli det och slog till då. Tänk vilken tur man har ibland. Malliga jag då, såklart ska man vara det för jackan min är ännu personligare och var nästan helt gratis, haha?! Jackan är kort i modellen så den får matchas med nån oversizad top + brallor med högt midja + runda (såhär O-O) svarta solisar. Hey ho ho spring 2011 let's go...Now?


Paul Mitchell?


Picture: fynd!

Nog en av dem bästa 2hand-fynd jag hittat. Den uberfina clutchen i äkta lila skinn med gulddetaljer kostade mig banne 30 kronor från Myrorna. Märket, Paul Mitchell är egentligen ett känt hårvårdsmärke?? Men har för mig att han också hade eller har en mini-väsk-kollektion? Jaja orka bry sig egentligen, haha vem skulle gå mot mig i stan och gräva ner i väskan och säga, nej det där är FAKE, Madde! Ja jag får iaf hoppas att det är äkta så länge..Såg  även att man också kan sätta dit axelrem. Det får jag ordna sen. Inte precis praktiskt att bära clutch + använda  teckenspråk samtidigt. Inte för mig iallafall. Hehe. Nej men väskan blir grym typ till någon vit blus, ljusa levi's jeansshors, orangemålade naglar, guldiga accessoarer och med svarta höga klackar i trä (som jag nyligen beställt hem). How amazing!


Helgen


Picture: festoutfiten fr lördags - biltrip - en bakfull sömntuta som orsakade massor med skratt - en gruppbild på oss framför Globen innan festen började.

Yes, en galen natt fullt med olika knäppa roliga händelser. Säger lugnt att det inte är ovanligt ;). Fick ta smällen dagen efter, låg död i sängen med "aldrig mer alkohol" fastlimmat i huvudet och funderade även på att flytta 2hand till toaletten men tills kl 15.30 sade det stopp!! För att jag skulle hälsa på syrran en stund och det gjorde jag, där hos henne var vi bakfulla tillsammans.

Härligt, syskonen Eriksson va? Men som tröst fick jag en stor påse med mycket fina saker som hon tänkte slänga (!!). I den innehöll det bl.a. smink från Dior (läppstift, ögonskugga, hudvårdsprodukter) + andra fina märken. Fint. Tog även med min kvarglömda "nyinköpta" mocka-jacka som jag köpte 2hand i Söderhamn under julen nyligen. Bild på jackan kommer senare. Den är iaf superfin!

Anyway är jag ledsen att jag inte kan fixa flera bilder från helgen (roligare med fler, inge snack om saken) men fortfarande äger jag ingen kamera. Just det.  Annars får jag iaf hälsa tack till er allihopa som gjorde kvällen bra.

Smilibaba.


Sweet nude.


Picture: collage by me @ H&M Conscious Collection som kommer ut nu i April.

Men varför? Dog (kliché jag vet) lite grann när jag såg just dem av flera andra plagg nånstans i nån blogg. Den underbara skira volangshortsen matchat med virkat väst måste jag bara ha till tha fucka sommar. Men med solkysst sommarhuuud! SO DAMN HOT!


Mot Sveriges HufvudstaD


Picture: en galen festnatt i Magaluf 2010.

Imorgon gäller't!...Blir alltså en kort billtripp uppåt mot Stockholm tillsammans med några och hemåt på Söndag igen. Kort men gott :). Hej hej svej svej hej hej svej


Manicure


Picture: trötta jag men det är ändå naglarna ni ska se på :p

Jeje e riktigt ovan fortfarande men håller på o vänja mig vid dem på mina fingrar. Blev ju fint men jag vet inte riktigt om jag gillar den stilen på mig, alltså med vita kanter. De på nagelsalongen gör tyvärr inte minx. Tvekar fortfarande om jag ska måla över silver på dem vita eller låta dem va som de är. Ska ändå tillbaka dit i morgon och göra några ändringar så vi får se hur det blir.

Känner mig lustigt nog ännu mera 'feminim' - med tanke av hur jag behandlar saker helt annorlunda. Haha t.ex. trasor. Ta inte illa upp det, det är helt enkelt inte jag? Tar bara i saker utan att bry mig annars...Nu plockar jag istället trasan som om den va superäcklig för att det kommer ju in massa bakterier under naglarna, huh. Har nu blivit beroende av handdesinfektion + att köra tops rengöring under dem också. HAHA, en riktig ovan brud här så att säga?!? Men ändå biter jag på mina egna? Lika äckligt ju!! Craz craz. Jag hoppas iallafall att det här får mig att sluta bita på naglarna för gott. X-X


ORKAR INTEEEEEEEEEEEEEEE JOBBA!!!


Picture: ja såhär känner jag mig just nu - ska JU jobba snart :(


Var glada att ni fortfarande går på plugget, want back till gymnasiet ibland! så enkelt man levde då OMG FÖR FAAN


DRÖMMER MIG BORT


Picture: Sunny Beach 2008

Hittade denna fina bild och tänker ATT fan vad jag vill ha sommar NUUUUUUUUUUUU........Det känns som om man oftast tar sommaren för givet när det väl är sommar?? :D Nu vill jag bara ta varje timma när det är sol välbehållet och inte sitta inne och t.ex. blogga eller vad gud vet. FU! ;) SOMMAR SOMMAR KOM KOM! :(


RSS 2.0