SAW 3D


Picture: undrar om det är bra som det verkar se ut?

Hoppas jag iallafall. Nu ska vi 4 iväg och sätta oss på sveriges skönaste stolar,hets-äta popcorn & frysa ihjäl (som alltid på biografer) hehe.

 Mysigt! :)


Halloween party



Picture: 30/10-2010

 Men yes ja nu kör vi igen, bloggen!?

Såhär såg vi allihopa ut i fredags under kära halloween. Trivdes verkligen super i rollen som kvinnlig polis, hehe. Hatten va grym, hittade den i en gömd affär för 190kronor. Värt priset tycker jag, hatten/mössan kan ju återanvändas under flera tillfällen framöver :).

Häxa, djävul, leopardkatt, och nu polis. Vad blir det nästa år?....

Hm..

Mig själv kanske?

;)


Några pics från Stockholm


Picture: Min syster och jag på stan medan mamma provade skor.

Picture: ansiktsvård för torr hy, rengöringskräm, dagkräm och ögonkräm
 - som jag verkligen måste ha. Det är dags och inse att huden åldras snabbare om man inte sköter det! Tänk på det ni med som är lika slarviga..Blä..:p

Picture: Min nya vinterjacka från Zara - 1000 kronor. Tyvärr gör bilden ingen rättvisa, jackan är såklart snyggare på. Den har ingen huva men är hög som ett hus, lika hög som mitt huvud så att säga. Svårt o förklara men den värmer öronen skitbra, är huvudsaken ju!? 
Picture: Ny t-shirt med fjäderdetaljer, 100 kronor - Weekday

Picture: min underbara mamma, världens bästa! Fik på stan..

Picture: var lite rastlös medan mamma lagade middag så fotade jag lite i syrrans lägenhet. Hon har så coola grejer att jag måste visa upp dem. Här är lampan som hon fick av min mammas gammelfaster. Syrran renoverade tyget från skärmen och målade det till vitt. Så kreativt och snyggt. Ska nog sno idén faktiskt..

Picture:  vattenflaska från märket Missoni. Köptes nog från N.Y.

Picture:
papperspåse från Whyred. Ville ta med den hem men fick ett bestämt nej av syrran, såklart. Haha. Gillar påsen jättemkt, tänkte förvara mina plattänger, hårverktyg m.m. Men nähä..


Ja helgen var minst sagt mysig, den bestod av goda kvällsmiddagar, skvaller och promenadsrundor på stan + shopping, såklart. Stockholm är en stad man aldrig är less på. Älska hufvudstaden.

Woop..Nu ska jag iväg till Torsdag-tjejen och hämta mina färgade linser som kommit idag, späännaanndee!


08CKHOLM


Picture: 2008.

Fre-Sön. Blir jätteskoj, fan jag längtar! :)


Projekt @ vitrinskåp

Nu har vi en oputsad vitrinskåp som står i köket härhemma. Gillar't. Den köpte vi för några veckor sedan hos myrorna för 400 kronor. Men tyvärr så har vi inte hunnit sätta igång med att måla den osv. 

Iallafall för några dagar sedan tog jag i kragen och borrade, skruvade och hamrade fast två spotlights inne i glasrutorna för att lyfta fram mina fina drinkglas, porslin och eventuella spritflaskor därinne ;).

Sen kan vi äntligen börja måla den till helvitt och byta ut dessa fula träknoppar till något annat som t.ex silvergråa knoppar. Blir nog av i ikväll eftersom vi ska ta en trip till Marieberg och köpa färg och besöka IKEA. Vi kör ofta sånt på kvällstid och det gillas.




Picture: vitrinskåpet som vi har här hemma nu.

Och så hittade jag en liknade bild av vår vitrinskåp på google, fast är i vitt och saknar knoppar. Men iallafall nu kan ni se hur slutresultatet kommer se ut på ett ungefär.


Picture: fint kommer det bli va?!
Ännu finare med lamporna därinne i skåpet.

Nöjdare kan jag inte bli..


Blue lens



Picture: inför en fest med blåa linser för första gången, 2008.

Kikade på bilder tillbaka sedan länge och fann dessa här snygga kort. Blått på mig var inte så dumt?! Hm..Nu har jag åtminstone påmint mig på nytt att det ä dags och testa blåa linser igen tycker jag. High femma.

P.s och fan va väldtränad jag var då!? Simmar-kroppen är typ borta nu, alltså är defintivt inte lika vältränad nu snyft! :D Men, lugn..

REVANSCH....!


Smakprov


Picture:
fejktattoo såklart - köpte den från BikBok, 20 sek. Hihi.

Det var av en ren slump att jag hittade en fejkat tigermotiv. (Ni som inte vet, jag har sedan länge velat gadda ngn tiger på min body). Tänkte liksom varför inte testa? Hellre testa innan man kör på riktigt och tänk om man skulle ångra sig?!

Och vet ni, jag trivdes enormt bra i denna fejkade (barn) tatuering just på armen eller (eventuellt på ryggen) att jag kan tänka mig och köra detta fastän med en annan tiger-modell på riktigt framöver.

:)


20 Y'R OLD!


Picture: HAPPY BIRTHDAY, THERESE!


I <3 Shopping


Picture:  Perfekta partyskor nu när kylan är framme. Scorett 699:-



Picture: Sammetleggings med det lilla extra. BikBok, 149:-


Picture: Cheap Boots! Det som är bra med dem att de är fodrade med päls. Varmt!
DinSko Barnavdelning, 349:-

Picture:
Fransväska med axelrem som jag länge suktat efter. Lindex 299:-


TRÖTT


Picture:  Känner mig igen hos aporna just nu. Inte se, inte höra, inte prata.
Trött var förnamnet..


Och Hej!

Ikväll har man varit ute och kvällshoppat på Marieberg (kvällsöppet endast idag tills 22.00) med några girlz och avslutade med att sola solarium. Trevligt. Förresten så kammade man hem ett par svarta sammetleggings fr BikBok, 149 kr. Rätt snygga på. Tur som eftersom man inte orkade prova dem inne i butiken medans det var så jäfla trångt. Hela Örebro var där kan man lätt säga. Ska nog visa hur dem ser ut + andra tings som jag åstadkommit med i morgon förmiddag. Då är jag ledig. Sedan blir det smockfullt med annat viktigare.

NäNu Madeleine, bums iväg till duschen och sova. Kanske blir ingen direkt sömn när man har en sambo o hans polare här bredvid sängen? Inget nytt det. Ser fram emot att sätta upp rumsavdelaren vid sängen så man kan vara i fred om det behövs. Som nu, ha ha. André fixar du det? ;)

P.s. Aporna fick jag av min mammas gammelfaster Anna Oline. Favviserade dem som liten, därför.

Och Godnatt!


New party dress <3



Picture: Ginatricot - 249sek. Använde den igår, grym klänning!

Och ännu en till partyoutfit som jag tänker ha på mig i kväll ser ni här;


Picture: Haremsbyxa + tubtop + bälte & svarta zarapumps.

Nu blir det ännu galet..Liike.


RSS 2.0