1,5 år with you


Picture: Jag och älsklingen - Rhodos 2009.

Älskar dig så obeskrivligt mycket, mitt hjärta av guld!


Sweet dreams


Picture:
fint sällskap? ;)

Nu.Ska.Jag.Hoppa.I.Säng.Och.Sova.En.Ny.Bättre.Vecka.Väntar!


Surprised


Picture: Nytt rosa skal @ IP4. It's so me?! Gillas starkt iaf.

Tur att den är så jag. Det visste han. Fick alltså den som överraskning av min sötnos. Tack <3. 


Kan inte bestämma mig...






Pictures: såhär ser jag ut just nu.


Vardagligt, eller hur? Jeansen är nya, från JC. Skjortan urgammal. Skorna/Scorett och skinnjackan är från H&M. Urtrasig. Men piffade upp den med fårullskrage. Nej jag sydde aldrig den.

Kunde liksom inte bestämma mig så ni får se alla korten istället. Bilderna är förstås redigerade/tagna utan blixt. Ja det känns lite skönt o känna mig extra piffig idag om man bortser från dessa dagar med bara mjukisar, smutsiga t-shirts och rufsigt hår. Smink och kläder kan verkligen hjälpa när man är sjuk, alltså mentalt? För mig funkar det.

Dagens påminnelse; färga håret @ www.det.behövs.verkligen.com

Ne nu drar jag! Hugger kram.


Uppdatering

Kände att det var dags och fixa en ny headerbanner till bloggen. Gjorde den mer personligare genom att skriva mitt namn för hand på photoshop + en söt bild på mig som liten. Nu får den nog sitta här ett tag tills jag byter igen, hehe.

Ja..Kan även passa på och tala om för er, att jag äntligen håller på och blir frisk. Varit sjuk, riktigt jävla jobbigt sjuk i några dagar. Öroninflammation, hosta, snuva, halsont och feber. Bara legat i viva la sofa och följt den gamla top model 6, tyra banks show, oprah och så sen i måndags..Hjälp jag saknar mitt liv redan...! Idag händer det iallafall nåt förutom TV-tittande! Ska till Andrés fldr idag o fira hans mamma&syster som fyllt år. Hm, måste fixa någonting att slå in med. Kanske man orkar gå in en sväng till stan också? Nehepp nu ska jag hoppa i soffan och skriva brev till min kära mamma. Långt brev. I miss her. My mom.

"En för Alla för en."


Willys stjärna;

O = Otrolig
R = Rolig
B = Barnsligt söt!
C = C**o**´s beundrare
H = Härlig
A = Artig
H = Hög av livet
Ö = Överraskande
G = Gulligast!


<3 - se vem som är ännu mer cp? ;P


Inredning - vardagsrum


Picture: typ såhär ska vi ha det.

Soffan, bild ovan har vi ju redan härhemma. Resten fattas. Nu har vi alltså målat klart i vardagsrummet till helvitt, innan var det typ solgult. Uäh... Köket och hallen får vänta tills jag blivit frisk igen. Jag ser väldigt fram emot att få det bli klart här. Då känns de mera hemma till 100%. Just nu söker jag efter en typisk charmig gammaldags jätte-byrå som man defintivt målar vitt över och sen ev ha olika budskap på. På den ska nog min pigtittare stå, + massa annat spännande. Sedan har vi målat en ungefärlig bild över hur lägenheten skall se ut..;)

Här kan ni se sakerna som vi är ute efter;









Att älska sig själv, är början på en livslång kärlekshistoria.


Nästa projekt




Picture: idag köpte jag konstgjort får-ullstyg som skall skickas till skrädderi.

Ja tjejer, alla vet ju att aviatorjackan är het som fan just nu. Ja det tycker jag med och suktar efter en sån. Idag provade jag en jacka från BikBok som var snygg men ändå inte. 

Det kändes onödigt och köpa ännu en till skinnjacka p.g.a. fårulls-kraget. Hm. funderade ut ett tag men till sist aha - man kan ju alltid tillverka egen krage till billigt pris? Har ändå två skinnjackor hemma redan. Så man skyndade in till tygbutiken Calletex och där fanns det tyget jag ville ha.

Sen kan någon bra skräddare sy åt mig, har även fotat jackan från BikBok som skräddaren kan kopiera rakt av. Ja hoppas att det blir bra som jag tänkt mig....

Fyndigt värre va?


Animal Planet

Haha, måste bara få berätta det här unika grejen, alltså det här händer ju inte precis varje dag..Anyway Ni som har sett/kommer ihåg min video på katten Bilbo som var livrädd för en hund? Om inte, länk finns därnere.

http://www.youtube.com/watch?v=WsZnxPZCZ9w

Funny Cat - Afraid @ 135 667 visningar

Nu har jag tydligen fått mail av min favvokanal, Animal Planet av en viss Jess Ward som frågat mig om de fick ta klippet med till deras kommande program "American funniest dogs and cats", såhär skrev hon (om ni ens orkar läsa, men beviset är lika viktigt så att ni inte tror att jag hittar på, haha):

  Hello, this is Jess Ward with Animal Planet television network and Powderhouse Productions.

I am the Associate Producer for Animal Planet's new television special 'America's Cutest Cat.' I emailed you before about your adorable cat clip(s). The good news is, we love your cat clip(s) and it is on a very short list of clips we would like to consider for the program. 
If you would like your clip(s) to be considered, please submit your clip(s) to me ASAP per the instructions below. If you have any questions or reservations about submitting, please let me know and I'd be happy to address any of your concerns - my contact information is at the bottom of this email. [email protected]

Thanks in advance for your help and I look forward to hearing from you soon
. Jess.



Och så vidare, orka lägga upp hela texten här. Haha gissa om man blev förvånad. De har även i mailen bett mig o skicka originalklippet utan redigering m.m. och så. Men visst är det kul att ens katt skulle hamna med på TV i andra sidan om anlanten, d.v.s. Amerika. Lustigt nog så har jag tänkt på att skicka klippet till AFV men aldrig blivit av..Återstår o se om det blir av. Hehe...coolt?!


Hej hej hemskt mycket hej

<3

Det var ett tag sedan som man mixtrade ihop inläggar. Självklart är det iPhonen som gjort mig bekvämare. Sitter tydligen inte framför datorn längre, allt finns i mobilen och den är så bäst. Men inte riktigt, det går tydligen inte att lägga upp bilder genom mobilen här, inga bilder, inga inläggar. Så nu har jag bitit ihop och satt på min hemska 4 åriga oformaterade dator som ger mig världens sämsta humör varje gång jag startar den..(Det är minst 5 gånger man måste starta om datorn tills den funkar). Typ. Men herregud nu tänker jag återta till det jag tänker skriva/blotta om till vemsomhelst, jag har typ ingen aning om vilka mina läsare är..Vore skoj om ni berättar vilka ni är. Eller smygläser ni? ;). Jag vet, är också dålig på att kommentera andras bloggar. Men jag lovar, det är många bloggar som jag läser varje dag..Who are u? (a)

Yes anyway, det har hänt massa grejer nu på sistone, verkligen positiva saker kan jag konstantera. Fått en liten anställning att börja med. Wie det känns verkligen skönt och ha något att se fram emot. Börjar redan jobba nu på lördag. Sen är det flera jobb som jag sökt till, förhoppningsvis hör de av sig till mig snart. Rich rich right..! Shopping är en del av mitt liv ju. I helgen var man på fest för the twins. Herregud, vilken lyckad kväll för min del. Hade ofattbart roligt, massa saker hände men nackdelen under kvällen var att den var för kort! Skar även mina fingrar mitt på dans golvet, blödde och sånt shit men plåstret räddade. Qouoou O.o. Sen har jag tränat som ett arsle, pumpa rumpa. 

Hm, finns så mkt mer att berätta. Men men..Nu får det räcka med dagens information. Så det får bli stopp. Ha? Töntigt men THAT's life. I helgen har jag ingen aning om vad som händer, men spännande ska det bli. Har några planer i farten..


Nu laddar jag med några senast tagna bilder; 




Världens bästa mamma och jag



Picture: Bara love bilden så..


RSS 2.0