I bussresan


Picture: bara jag och min sovande kelgris.

Haha just nu sitter vi i typ den värsta lyxbussen med sovstolar med benstöd (med dynor) underst. Servering ombord dessutom och så finns det även kontaktsuttag. Inte ofta det finns sånt i bussar. Gött och surfa bekymmerfritt d.v.s. man slipper vara rädd om datorn skulle slockna mitt i någonting. Gött återigen. Snart är vi framme i Stockholm. Jag stannar kvar p.g.a firar nyår där men André åker vidare ner hem till Örebro. I år firar vi på varsitt håll har vi bestämt. Jag har iaf fått min kvalitétid med honom hos mig drygt i 1 vecka. Tur att man kan MMS:a eller nått så man ändå är "med" varandra, typ ;).

Ikväll kommer Sara även hon med. Vi två sover över hos min snälla syster i vasastan under helgen. I morgon blir det förfest och utgång på White Room. Biljetterna är förbokade och så. Då kan det inte gå fel till som exempelvis inte kunna komma in och frysa långt i kön.  Gött återigen.

Hej hej då. Uppdaterar ksk mera ikv,  hare GÖTT mazza kramizar *hihihihi*


ÅRSRESUMÉ - 2010

Hej på er kära läsare. Ni som följt min blogg troget vet nog på ett ungefär vad jag gjort under året typ, hoppas jag? Hihi, nä det tror jag faktiskt inte! Eller? ;) Jo därför vill jag återigen ta upp dessa händelser som jag speciellt minns och tycker var värdefullt under världens bästa år, tjugohundranolltio där mitt liv förändrades massor. T.ex STUDENTEN! Gud va underbart det var....*snyft* blir  nu rörd av tanken..Tiden går bara så jävla fort..Hela mitt gymnasieliv är över (trots det gått halvt år nu) men det känns verkligen i hjärtat..Vuxenlivet är verkligen här. 

Aja nu har jag dessutom fått ett jobb och ska redan jobba nu på lördag, den 1 januari 2011. Låter trist men jag är ändå jävligt stolt, första dagen av nya året jobbar jag för pengar och pengar ger mig frihet längre fram (t.ex. resor). Ser förfan fram emot massa kul inför våren 2011.

Några planer är redan skrivna i min (haha överdriver nu) fuck-hemliga almanacka. Ni får nog veta vad jag kommer göra, SEN! Sen längtar jag efter nya våriga blommiga klänningar. Aww...Men först måste jag utföra nyårsfirandet innan jag svamlar om kommande tider ;). Nu till saken, jag kommer fira nyår i Stockholm denna gång också. Blir kul...Jag har bestämt mig för en sak: FESTA TILLS GODNATT ;) Vem bryr sig?  Året 2010 har ändå passerat. Japp. Nä nu ska ni få titta på bilderna och njuta.

JANUARI 2010

 FEBRUARI 2010




MARS 2010



APRIL 2010






MAJ 2010

¨






JUNI 2010






JULI 2010







AUGUSTI 2010









SEPTEMBER 2010




OKTOBER 2010




NOVEMBER 2010






DECEMBER 2010






Nu till mina nytagna bilder där André var/är på besök hos mig i Söderhamn nu under Dec 2010.









Ja nu var jag nog klar, vet inte om jag kan välja bättre bilder när det ändå finns tusen till men dessa här får duga iaf ;). Sist men inte minst, GOTT NYTT ÅR, PUSS!♥


Har min underbara älskling

..hemma hos mig! Därför får allt annat vänta ;) Återkommer snart m bilder osv ;) PUSS

Enda sättet att skicka gratis julkort till alla ;) GOD JUL!


Picture: visst behöver man en sommarbild i denna förfärliga kyla? ;)


Svar på era frågor!

Postat av: Wiz
Hade du varit miljoniar, vart skulle du da bosatta dig i? Varfor? =)

Mitt svar: Det där är rätt svårt..Men jo..Skulle nog faktiskt bo kvar här i Sverige för min familj, vänner och pojkvän och istället köpa flera lägenheter/hus i världen där jag kan bo hur länge jag vill. Schysst.

Postat av: Akious
Hur mycket saknar du mig? Märker du att jag är inte ens där i Sverige?;)När betalar du 500 kr t mig?;) Vad gör du nu? Vad gör du imorgon? Vad gör du om en vecka? Vad gör du om en månad? Vad gör du om ett år? Jag slipper att fråga dej i flera månader, later...=)

Mitt svar: Hakpolaren, jag saknar dig så mycket att jag kan tvångsäta turkost med specialimport av Turkiet, varje dag för din skull. Hm om jag märker av att du inte är här? Du syns ganska överallt i Facebook så det känns lite som att du är här i Sverige ändå på någon sätt, vet att du bara är bortrest en lång tid så. Men ofc är det konstigt och se dig leva i USA och så :p. Jag om en vecka; 30 dec där nyåret sker..Har inte nån nys om det än, men plan A + plan B finns :D. Om en månad: Jobbar antagligen på en vanlig torsdag och sen därefter är jag väl på träningen lr är med vänner. Om ett år är jag i USA och käkar en fet burgare och planerar mina roadtrips ;). Så fort jag oVoo:at med dig får du dina 500 kr. Hihihi :D

Postat av: Robinofsoumi
Du ska bli chef i en klädbutik som du får välja själv vilken klädbutik. Fråga är vilken klädbutik skulle du tack ja till? Och varför? :)

Mitt svar: Jag skulle nog ta H&M faktiskt ;) - kedjan finns överallt i världen och då får man vackra kontakter och kan ev jobba i nån H&M butik i utlandet :D
Postat av: fredag
visst är min dag den bästa dagen på hela veckan? ;) kommer du sakna step forward sedan när du säger adjö till oss alla?
välj ett plagg ur din garderob som absolut är din favorit?
din iphone eller min nokia?

puss! :*

Mitt svar: Puss på dig med! Ja för fan är fredag den bästa dagen av veckan, där kan man äntligen släppa loss med andra ord. Härliga dag och natt ;). Sakna S-F? Hahaha årets skämt. Men saknar nog re-le-x och chokladen en aning men soft. 2011 snart. Min absoluta favorit i garderoben är nog min genomskinliga svarta top, den har använts mycket väl :D Jag väljer din nokia för skojs skull, asså nokian medföljer goda minnen eftersom det märket var min första fjortis-mobil. 3310 <3 ;) 

Postat av: Bella
vad tycker du om mig? HAHAHA -kanske en dum fråga eftersom vi känner varandra inte så bra?.

Skulle du kunna ta bild på dina outfits varje dag, bara för att jag vill se dina outfits här på din blogg? (jag ba älskar dina outfits!) hihiii.

Vad är din regelbundet dagdröm? (asså vad brukar du ofta dagdrömmar om?)

Mitt svar: hahaha, nä precis vi känner inte varann så bra men jag kan iaf försöka lägga ut ett par ord om dig. Ja jo du är en tystlåten tjej som har farliga blickar (om nån inte känner dig ja) men  när man väl pratar med dig mjuknar du dig snabbt och är väldigt trevlig och har humor. HAHA. Ja jag vill verkligen kunna lägga ut bilder på mina outfits varje dag men orkar jag? Har heller ingen bra kamera, så om ni vill att jag ska lägga ut outfits varje dag, skicka hem en kamera till mig tack ;). Men i will try. Jag är dålig på att dagdrömma faktiskt..Det händer bokstavligt talat alltid saker i min omgivning att jag hinner knappt tänka. Men annars, tänker jag oftast på "vad kommer hända nu? Sen och i morgon. Jag älskar att planera in saker i varje sekund. Suck.

Postat av: kinaätare
Rykten du har ihop med laith, va sant?
berätta hur du och laith dejt?
Vad är din regelbundet nattdröm? ;)
såg dig kinamuren idag! vad du äta?
gissa vem jag vara!

Mitt svar: kära kinaätare..Ja du rätt vi happ hop ja hihi. Nädå Laith är som en arab-bror för mig, det har och aldrig kommer hända. Vi bröder. Nattdröm? Jag drömmer sällan. Är en djupsovare :D Annars händer det massa knas därinne i huvudet min. Oftast förknippat med starka dagliga händelser. Åt en massa skit på kinamuren som jag blandat till eget recept. Jag vet vem du vara, du ostrich struts ;)

Postat av: Pernilla
Vill du ha barn i framtid? Hur många vill du ha?

Mitt svar: Ja självklart :) 3 babyfaces vill jag ha.

Postat av: Kajsa Anka
Vilka utseendekomplex har du? Tror du på monogami? Vilken är din favorit färg? Har du någon fobi? Är du narcissist? Ha en fortsatt trevlig dag!

Mitt svar: Namnet ditt är verkligen passande just nu, ser fram emot din man på tv i morgon x). Jag har såklart komplex, jag hatar mina jäkla knöl-fötter. Ska opereras någon gång. Seriöst. Rosa är favoritfärgen. Har fobi för getingar och fobi för flyg-starter och fobi för skink-temperaturer. Nä absolut har jag ingen allvarlig personlighetsstörning att jag skall kallas för en narcissist ;) Jag har empati, haha. Jag tror tyvärr inte på monogami, det där är onaturligt. 1+1 är 2. Tack detsamma hoppas att du är nöjd med ditt svar.

Postat av: sofie
har du slickat på en lyktstolpe? :D
Mitt svar: haha ja, tokigt nog.

Postat av: Marie E

Vad tycker du om mig ? ( jag vet att vi känner inte så bra).
Var vill du bor i framtiden ? Här sverige eller utomlands ?
Skulle du vilja skaffa barn med Andre ? Om ja hur många vill du ha ?
Vill du gifta sig någon gång under ditt liv ? Om ja , hur ska din bröllop ser ut ?Om nej , varför inte?
Vad är din pinsamma händelsen som du har varit med om ?
Är det jobbiga att svara på min lista nu ?(hihihiih)
Älskar du att resa utomlands ?( vilken länder har du varit i , och vilka är bäst av dessa ?)
Är du helt nöjd med ditt liv nu ? finns det någon som du vill ändra på ?
:)


Mitt svar: Oj många frågor där. Jo du är rätt trevlig och tycker om att lyssna. Men öppna dig gärna mer :) Jag vill bo i Stockholm i mitt nästa kapitel, sen får man se hur det blir när man bildar familj. Vill som sagt köpa hus/lägenhet någonstans i världen, gärna Thailand. Ja självklart ska jag skaffa barn med André. Han är mannen i mitt liv. Tre barn. Ja giftermål är öppet för mig, och det behåller jag för mig själv, Marie ;). Det pinsammaste händelsen, rätt svårt och svara på det men en av dem e nog när jag däckade hårt inför alla på min första 18årsdebuts fest i Stockholm. Nä inte jobbigt och svara alls, hihi. Ja vem älskar inte att resa? Har varit i Norge, Finland, Danmark, Polen, Tyskland, Spanien, Grekland, Malta, Italien, Thailand, Australien, USA, England, Turkiet och några fler antagligen som jag inte kommer på nu. Australien och USA e nog bäst. Ja är nöjd med mitt liv just nu. Tar absolut dagen som den kommer. Om man tänker en vecka framåt varje dag blir man galen. Huvudsaken är att man mår bra, är glad och lever för stunden är så jäkla viktigt.

Postat av: Stina
Hur går det med HM jobbet?:D Mötet med chefen?:D Jag håller alla tummar och tår:D

Mitt svar: Jo det gick bra på mötet. Chefen var hur trevlig som helst, vi satt och snackade i nån timma och hon tyckte att jag var en härlig tjej och ville ge mig jobbet men klart så kunde hon inte eftersom det var så fullsatt och så. Men jag ska ringa igen efter juleruschen och se hur det kommer gå. Jag kommer inte ge upp :). En kul sak som även hände, när jag var på H&M för några dar sen så kom en biträde fram till mig och frågade mig om jag var den där tjejen som sökte och hon hälsade att chefen pratat så väl om mig inför hennes kollegor. Hm inte så dumt iallafall? ;)

Postat av: rosa elefanten
Vilka länder vill du resa till innan du dör?
Rosa eller rött?
Vad händer efter döden tror du?

Mitt svar: Åh fan vill resa jorden runt, bland annat Till Karibien, flera stater i USA, besöka Australien igen, Nya Zeeland, Brasilien, Afrika, Sydafrika, Kina, Antarktis m.m. Rosa. Jag tror knappast på att det kmr bli helt svart eftre döden. Vad är det annars meningen med livet? Alltså ingen ingen enda människa vet. Men min magkänsla säger iaf att det kommer ske någonting när man lämnar sin kropp. Jag hoppas iaf det :)

Hoppas att ni är nöjda med era svar. Jag erkänner att jag verkar tråkig nu, men är så jäkligt trött just nu :P Anyway så får ni istället satsa och lära känna mig istället, haha.

GOD JUL / MADELEINE!

Lördagens outfit


Picture: inför Sofias bdayparty.

Ny skinnshorts, ny transparent skjorta från Cubus. Kände mig riktigt tuff denna kväll. Juste även hade jag på mig mitt nya kors-ring. Det var en riktigt kul men en riktigt galen natt. Ja som sagt var min helg helt j-a galen. SÅ MER ÄN GALET kan det inte bli. Men en go minne slutet av 2010 iaf ;). Jag hoppas bara att jag inte gjorde bort mig, för det har jag säkert gjort. Äsch.

Nu ska jag kila till stan. Svarar på frågestunden någon gång snart. Kram!


Inflyttningsfesten den 17/12


Picture: 17/12 - 2010

Som ni vet, är min kamera för sedan länge trasig. Därför kan jag inte bjuda på flera bilder osvosv. Men det här duger iallafall. Ni andra som var med på festen, skicka över bilder, tack ;). Hursomhelst hade jag skitroligt, det var riktigt tempofullt här, var bokstavligt talat galet. Vilka supergrannar man har om jag tänker efter, sick..Ja iaf så vill jag återigen tacka er som bidragit/gett oss inflyttnings-presenter. Dem är för bra, ni är för bra. Tack. Nu kan jag iaf sitta och vara nöjd att inflyttningsfesten äntligen är fixad sen vi flyttade hit fr somras! Historia.


Tusen tack, älvan!


Picture: inbakade sidflätor by Johanna M.

Visst blev det ballt? Trivdes jättebra i det och fick massa fina komplimanger. Kan mycket väl tänka mig göra det igen. Visst har älvan talang hon? ;)


New shoes...Men...?


Picture: nelly.com 399 sek.

Riktigt fina, rättare sagt, fint som snus är dem. Gillar träklackarna och själva färgen. Matchas rätt bäst med brunbrända ben till våren/sommaren. Tyvärr är de lite för stora i storleken. TYPISKT..! Beställde hem ett par 38:or men nu måste jag tydligen ha en 36-37:a. Gissar på 37:or. Så nu ska jag till Ica och byta storlek via posten. Första gången jag gör det, så jag hoppas att jag gör rätt nu x). Jodååå....!!!?


Bildregn från kryssningen den 15/12


Picture: visst hade vi jättemysigt ihop. Mormor fyllde 75 år då.

Julmat, spel, alkoholshopping, chill, drinkar, lunch, godis och skratt with the family. Haha och vet ni vad? Efter hela helgen nu med inflyttningsfesten + Sofias bdayfest har all alkohol jag köpt för 600 kr = POFF. Haha jag som var så säker på att det skulle räcka fram till nyår. Men nehe. Tog och bjöd, bjöd och bjöd allihopa. Jaja nån gång ska man vara extremt generös. Och det var jag, bravo. Samvetet e iaf på topp. Ellerhur.


Kryssning today


Picture: Birka Paradise

Idag ska jag iväg till Stockholm och möta min familj + mormor. Vi allihopa ska kryssa t/r till Åland med Birka. Syftet är att vi firar vår kära mormor som fyller hela *75 år*. Det skall då firas med julbordsbuffé och relaxing. Mysigt. Sedan till "ett-måste-do-list": alkoholshopping! Hehe.

Dessutom som sagt i facebook, har jag igår tatuerat mig med hennes första bokstäver + efternamn (A.m.e). - som blir en överrasknings"present" till henne. Blir kul och se hur hennes reaktion kommer bli. Det är jag rätt nervös för. Huvudsaken att jag tycker det känns superbra med den. Kan lägga ut bilder på tatueringen här sen när jag är tillbaka. Men annars finns det två stycken upplagda på fb. Check it om ni är vänner med mig där :).

Nu är allt packat och klart inför bussavgången, 11.20. Japp, dax för mig att hoppa in i sängen och blunda. Good night & sweet dreams.


Statistikrekord + frågestund



Bloggen har haft sina unika besökare varenda dag (såklart ;). Vanligtvis brukar det vara från 75-100 besökare men igår steg det till 117. Roligt roligt. Jag har funderat nu lite och tycker att det är dags och (töntigt sagt nog, men ja fira) rekordet genom att ha en frågestund HÄR! ;)


Ask me what you want to know aboutmadeleine!
Varsågoda♥


Shoppat


Picture: nu är man med ännu två tröjor + ett par lackleggings.

Den kopparbruna slapptröjan är från Gina, 149sek. Den gråa ovanliga t-shirten är från Monki, 150sek och den svarta leggingsen var på REA, från BikBok, 49sek.

Nöjd med köpet, men ännu förbannat nöjd med denna gråa magtishan med extra tyg därbakom, så ovanligt unik också. Älska.


Nu har man en julgran' iallafall


Picture: fint va? ;)

Kulorna + glitterbandet köpte jag för det sjuka priset, 10 kronor på 2 hand. Nu ser jag äntligen julen här hemma. Enkla saker kan göra mycket. Hihi.


En hel dag tillsammans med Tres


Picture: oktober '10

 

Hårfärgning - choklad - topmodel - tatueringar - ICA - blekmedel - Hellas - Shopping - 2handshopping - Skitsnack - kyla - tålamod - tzatzikiöverdos - aftonbladet - städning - ansiktstvätt - mys - och nu väntar André på mig hemma.

Kl sl♥


NYTT: Senilplånbok


Picture: H&M - 49sek

Den har legat och legat länge på min innelista men inte nu längre. Den har jag skaffat NU och jag är hursomhelst nöjd. Den är typ nördigt soft-snygg till denna style som jag tänker köra med; stickat tröja, tjockt virad halsduk, nån kappa, på huvudet ska det va en extra small svart mössa som man rullar upp kanten med + sedan ett par boots. Låter det inte ganska soft? Nä det är faktiskt ganska snyggt.

Nu ska jag gå och städa. (Bom headshot.)


Råsnygga ringar





Picture: cocoo.se - alla ringar kostar från 99-199sek.

För snygga är dom, särskilt den svarta korsringen. Var beredd på att klicka hem den men tyvärr så var dem tillfälligt slut. Hepp har iallafall skrivit in mig i kö. När jag fått reda på att de har fått in denna på lager igen så ska den förhoppningsvis bli min. Jag längtar! :)


Julklappsbyte


Picture: sorry för min dammiga spegel - därför är bilderna lite suddigare än vanligt (a)

Kofta/2hand - Skinnbyxor/Cubus - Skor/Scorett.

Oh boys and girls, nu har jag gjort mig fin inför ikväll. Ikväll gäller det rött-svart-guld-silver dresscode. Jag valde min kofta eftersom den passar in så bra idag tycker jag ;). Jo vi är några tjejer som snart ska mysa med julmats-plock och byta julklappar med varandra. Jag hoppas att en viss blir glad över mitt julklapp. Tror jag säkert, haha annars har jag kvittot kvar, huh. Men det här blir superbra. Ja nu måste jag verkligen kila!

Hejsvej. Ha en fin 3:e advent ni! KRAM!


Ånstagatan fem

Nu fattar ni nog vad jag ska göra ikväll? Hehe..

;)


Mys fredag med André



Picture: Taget nyss. Mig med nymålade naglar som tyvärr inte syns.
Det är iaf silver/guld vartannat på varje finger. Verkar fint iaf ;p

Tonight blir det lugnt och mysigt för vårt del. Ska först göra min älskling sällskap hos frisören där han ska klippa sitt hår. Sen blir det ut-och-äta på nån go restaurang, vi två♥. Sedan får vi se vad vi ska hitta på senare.. Att man tar det särskilt lugnt nu är smart eftersom nästa helg blir det en riktig (fre-lör-sön-helg) - som ni Helst förstår ;). 

*Nu ska vi fan allihopa ha en skön helg!* Ciao.


Saknad


Picture: balen 2009

<3


Trött och ska jobba nu..


Picture: the classic - love!

Mina ögonlock kan draperas @ trasiga persienner när som helst. Men tyvärr ska jag faktiskt dra till jobbet om tio minuter och jobba in my ass till klockan 19. Fyra timmar låter inte så farligt men det är också fyra intensiva timmar utan vilopaus. Ja det är en stressigt miljö därinne på Donken. Men nu ska jag försöka hålla händerna från truten (döviska?) och jobba. Sedan blir det maaaat tillsammans med några underbara tjejer ikväll. Heja heja.

Blir iaf lite kaffe nu som extra energikick. Bra va! Hejdå :)


En sådan dålig förlorare?


Picture: tyff tyff

Nu ska jag gå ut i dimman och köra en tuff spin-pass på gymmet. Bränna kalorier ni vet. Ska försöka bränna 1000 nu. Normalt brukar jag bara bränna 150-300 kalorier per pass. Värmer upp ca 20 min sedan styrketränar jag. Men idag ska jag nog bara genomföra hel spinning/rump-pumping (vad det nu kallas för) pass. Då blir det likamed 1000 kalorier. Superbra.

Senare runt 8 ikväll ska jag bara köra styrke (rygg,mage, ben + rumpa). Kan inte träna armarna/skulderbladet nu på grund av ett tillfällig ?? muskelinflammation på den högra skulderbladet. Kan skämmigt nog skylla på Wii. Sen i söndags när jag spelade Wii började ryggen protestera men vägrade förlora i spelet mot André. Så nu får jag nog skylla mig själv. Vilken Loserface jag är. Men roligt var det, asså bara för min dumma värk så förringar jag absolut inte Wii.

TOTALT: 2 PASS! TUMMEN UPP.

Därför ska jag träna hårdare för att kunna slå André håååårt i Wii-boxning snart så fort vi skaffat ett eget Wii-kit hemma. Att bara vara en Wii-golf proffs duger inte! Hajar ni? Nu överdriver jag såklart men kan iaf skvallra för er att det ligger en liten söt sanning i detta ;p.


08 DEC '10


Picture: bjuder på en sommarbild i denna kyla.

Vill främst tacka er för era fina kommentarer i förra inlägget. Det var superbra ord..Tack. Ja nu har jag iaf något kul och berätta för er ang mitt jakt efter jobbet på H&M!

Redan i morgon klockan 11.00 har jag stämt möte med H&M's chef. Snacka om finfint!? Hur det gick till ska jag gärna berätta lite om. Men inte ska jag skriva en bok (som förra inlägget, sry). Back to saken.
Yes jag fick kämpa för att få en tid med chefen. Deras butiksbiträde förhörde typ mig i butiken om vrf jag skulle träffa deras chef etc. Som ni vet är det generellt för alla H&M jobb-sökare att söka jobb via deras hemsida. Därför är de nog avvaktande, antagligen.

Ja iallafall så fick jag ständigt förklara om vrf jag ville träffa chefen. Då ändrade hon hennes attityd till sist, alltså butiksbiträden och gav mig deras chefs nummer.

Ringde 5 minuter efter och ja, fick kontakt med chefen. Haha, sjukt nervös var jag och försökte hämma mig. Fick iallafall chefens uppmärksamhet. Hon betedde precis som butiksbiträden. Hon försökte hänvisa mig till H&M's jobb-sök-hemsida. 

Efter 3 min typ,  ändrade chefen sig också efter mina ord! Gissa om jag blev skakis efteråt men det känns iaf som att jag tagit en kliv framåt nu. Skönt. Men soft, även om chefen skulle säga att det inte finns någon plats, så vet hon vem jag är. Hon får iaf veta att jag åtminstone verkligen är intresserad. Sade till och med till chefen i telefon att jag inte är vilken vanlig sökande som helst. För fan ju? *blink*

Har förstås gjort ett finfint personligt brev där det inte bara innehåller intresset för jobbet utan att jag berättar lite om hur döva fungerar och om vårt situation idag ute i arbetslivet m.m. Hoppas att hon inser någonting efter mötet med Mig. Önska mig lycka till :)

Respect and love.


Jag & min stolthet


Varnar er för ett krånglig inlägg men den innehåller mina tankar och känslor. Så bry er inte om svenskan tack ;)


Efter mitt livs bästa dag, studenten, dagen där man aldrig glömmer. Glädjetårar, ömma fötter, flaket med den höga pulsen, alkohol, vänner+släkt, presenter och dagen man aldrig någonsin kunde föreställa sig innan och EFTER. Men ja eller hur att det var livets bästa dag. Jag vill bara tillbaka ibland!

Men nu till saken, man hade ju liksom inte tänkt på hur jag skulle må dagen-efter-studenten. Jag hade föreställt mig att livet skulle vara så enkelt, ba å fixa jobb, sen rullar allt liksom på..Jag som person är stark och vet oftast vad jag vill göra och lyckas nästan alltid med det. Var alltså trygg med mig själv etcera..Men under sommaren, var det nästan mitt livs tungaste period.

Kunde inte sova så bra på nätterna, var orolig på dagarna och en massa tårar dök upp, var så jäkla orolig över hur mitt liv skulle se ut, hur ekonomin skulle se ut och jag kämpade precis varenda dag för att veta hur jag skulle göra med allt..Jag kände mig som ensammast i världen trots jag har André, familjen och vänner som stöd men det handlade bara om mig själv, min självkänsla och att kunna hitta "det".

Samtidigt släppte jag min "självständighet" alltså - jag som var van att bo självständigt, ha egen lägenhet sen jag gick ettan och så. Men utan pengar kunde man inte betala hyran, förstås så det innebar att jag bodde hemma hos Andrés familj i 1 ½ månad. Defintivt är jag tacksam att jag fick bo där..Men oron växte för att det är ju inte det jag vill, att ha jobb och egen lägenhet var mitt mål, numero uno.

Jag hade iaf en bra sommar men den var osäker hela tiden, ja jättejobbigt. Var typ arbetsförmedlingens stamkund, fick liksom bråka med dem hela tiden, min handledare var jävla dålig, hon kunde jag knappt nå eftersom hon var sjukskriven utan att jag visste nåt. Fick kämpa och prata med olika personer men de verkade ha fullt upp..

Men då hände det nåt som var positivt, vi hittade en 1 handslägenhet på malmgatan, vasastan. Gud va glada vi blev och lyckan kom närmare..Men jobbet fattades, d.v.s. ekonomin. Min familj fick hjälpa mig med det vilket jag tyckte var skithemskt.

Ännu jobbigare var det. Började ge upp med jobbsökandet trots jag gjorde CV:n och personliga brev och gick på stan och delade ut i alla möjliga företag. Ingen hörde av sig. Jag som trodde stark på mig började tvivla på mig själv. Otroligt över hur snabbt det kan gå, livet var inte så lätt som jag trodde..Herregud..

Och en dag, den 1 september erbjöd AF mig och vissa döva att gå på en arbetssökande-projekt som kallas för "Step Forward". Jag vägrade i början för det kändes för jävligt att "behöva" nåns hjälp när jag ändå kan göra det själv? Men tusan också, till sist tänkte jag, vad har jag och förlora egentligen? Man går bara dit 3 gånger i veckan och får coaching och samt aktivitetstöd. Ok visst, började där och jag fick faktiskt bra tips och råd. Tur så hade jag en nära vän som gick där också så vi hade varandra. Jag är jätteglad för det, fredag ;)

En dag så gick vi "klassen" till conventum på jobb-mässa och kikade runt reklamerade företag...Då dök en väldigt lång gubbe/man till mig med vår lärare och han erbjöd mig ett besök hos Mc Donald's på västhaga. Wtf tänkte jag, aldrig..Det är inte jag, hamburgare och så. Nej! Men min magkänsla sa att jag skulle säga ja.

Efter några dagar hade vi möte med deras chef och vi bestämde oss för 4 veckors praktidtid för mig. Fick kläder och allt, keps. Kände mig så jävla ful så fort jag kom hem och testade kläder. Hemskt. Men jag tog chansen iaf och när jag väl började praktiksera där bemötte personalen mig jättebra och jag kände mig så välkommen. Jahapp det är väl bara och köra hårt och visade vad jag kunde. De gillade mig omedelbart vid min första dag.

Nu har det gått 4 veckor och simsalabim, nu är jag anställd hos Mc Donald's. Mitt schema kommer bli klar den 1 jan 2011. Då kmr jag jobba där varje dag.

Men innerst inne kände jag mig inte glad? Trots jag fått anställning och = tryggt ekonomi. Detta är ju inte vad jag vill..Och nu kan jag berätta att igår så låg jag i soffan och var missnöjd och nedstämd..Ledsen..Tänkte, tänk om jag blir fast som en jäkla hamburgar-tjej i flera år och inte få nån framgång..Det var jag skiträdd för..Ibland kan det kännas skitbra men ibland inte..Jag är fortfarande osäker över vad jag vill men det är absolut självklart att man måste ha tålamod och ta det som kommer, en dag kommer jag få det jag vill. Ja, sket samma, somnade och imorse vaknade jag..Och gick till step-forward..

Mitt avtal med AF/StepForward avslutas i dec tills jag börjar jobba på Donken. Så jag går dit trots jag har ett jobb. Men iallafall, så kom en man idag och hade föreläsning om hans liv, vad för arbetserfarenheter han har och det var superintressant. Jag blev så inspierad av honom, han har blivit typ arbetslös flera gånger och haft konflikter med hans chefer och allt..

Och hans sista mening som avslut var att; tappa ALDRIG din stolthet.

Jag satt där helt paff och tänkte, shit fan vad han har så rätt..Jag ska inte ge upp, jag ska inte tappa min stolthet på tanke av hur många gånger jag försökt skaffa jobb i andra områden. Jag har typ glömt bort mig själv, min trygghet och min självtroende inom min framgång efter studenten. Precis, sånt där kan ske så fort och nu fick jag en spark i baken idag. Faktiskt idag, och under hans föreläsning ploppade en tanke fram. En sak som jag fick inse, vad för jobb jag vill egentligen jobba med, och det är faktiskt H&M som jag vill syssla med.

H&M har jag alltid älskat..Har faktiskt gått dit några gånger och lämnat mitt CV, men inget hände. De sa att de har tillsatta arbeten. Då gav jag upp..

Men efter föreläsningens slut gick jag fram till mannen och frågade honom över min situation, då fick jag några tips och råd. Nu känner jag mig stark igen och motiverad att jag sitter nu och skriver precis om ALLT, vad som har hänt och hur jag hade mått, tänkt och gjort på min blogg.

Jag beklagar om jag slarvar med svenskan men det skiter jag i nu ;P

Och vet ni vad? Nu har jag gjort en vision-board för hur jag ska nå H&M på det rätta sättet och från och med nu ska jag KÄMPA. Jag ska få jobbet. Jag ska göra allt för att visa dem att jag har ambitionen. Ska ringa butikschefen för att stämma träff, ringa till Stockholm, ringa till AF, ringa till min duktiga syster och även gå in till H&M's kontor här i Örebro. Jag till och med känner till en tjej som jag brukar snacka med jobbar där.

Ingenting kan gå fel till. Det är bara och göra nåt. Nu ska jag sluta sitta hemma och tycka att det känns så svårt och så. Bara för att jag är döv, ska det inte hindra min ambition till det. Jag är född för att jobba inom modebranschen. Många gånger har jag känt att, ja jag är ju döv..men det hindrar inte mig. Men de som är hörande, vet så jäkla lite om oss och de tror att vi kanske inte kan göra jobbet lika bra som de andra. Så bullshit är det, jag vill visa H&M att de behöver faktiskt någon döv personal, teckenspråkig personal och det är också förebildigt. Dessutom är Örebro europas döv-huvudstad. Då bör vi få lika möjligheter att visa att vi finns "överallt". 

Jag vill förändra det. Change it.

Blondinbella är actually en god exempel på att hon lyckas för att hon ger aldrig upp. Jag erkänner, jag brukar läsa hennes blogg och avundas över hennes ambition och mod. Men varför avundas? Det är ju bara att försöka själv. Bättre försöka än att avundas.

Hela tiden har det varit jag själv som stoppat mig själv. Exempelvis vid varje nobb jag fått så har jag låtit dem ge mig nobben. Till och med nobbade jag mig själv. Nu ska det bli slut på det här.  Japp, nu ska jag börja bli tuffare. Here I am, H&M. Om de nekar mig 10 gånger ska jag försöka 50 gånger till. Om det inte fungerar i Örebro, får det bli någon annanstans. Men en dag ska jag lyckas. Såklart ska jag jobba på Mc'Donalds så länge tills nåt händer med mitt självklara mål. Så äre. Men stopp nu, om jag verkligen inte lyckats med H&M ska jag såklart inte stupa och dö, hehe.  Andra möjligheter finns ju alltid. But H&M in my love. Kom just på en nöd-plan. Om min personliga brev inte duger, ska jag bannemig visa upp denna inlägg till butikschefen. Why not? ;)


 Respect and love.


Den privata kocken


Picture: Flygande jakob & hemlagat vitchokladmousse med hallon.

Mmmm...Blev bjuden på denna här magnifika måltiden igår efter jobbet och sen fick man efterätt som själva söta André lagat. Vilken gullig kille. Smakade perfekt i magen och matkollapsade framför teven strax därefter. För skönt ibland..Ellerhur.

Nu till den 2 advent. Skall koka ihop mannagrynsgröt om det ens finns mjölk i kylen och bjuda denne man på och sen ska vi till hans systers killes villa o lira Wii. Sen ksk hinner jag umgås med flickorna senare.. 

Gött söndag, kramkram


Aorta





Picture: alien-konst typ, hehe. Coolt.


Natt bakning




Picture: knäck med och utan hackade mandlar.

Kvälls"bakade" ikväll vid 22 tiden, haha - och det blev knäck, enkelt och snabbt. Blev lagom hårda och goda. Visserligen brukar det bli för mjukt eller för hårt. Idag hade jag tur. Woho.

Vill göra lussekatter också men jag har typ ingen tid, herregud..Pangfullt på schemat varenda dag. Att jag bara har tid över på kvällar, sent alltså. Hoppas att grannarna inte klagar men de har inte gjort det sen vi flyttade. Ännu tur för vårt del faktiskt^. Duschar även alltid på nattetid. Bara bra med "döva" grannar eller är det bara världens fetaste cementblock som räddar grejen. Så yessir ja det får väl bli ngn bakning på nattetid inom kort ;)


Frames - del III


Picture: här är slutresultatet! 

Känner att det fattas några småramar till och eventuellt vägg-ord. Men tycker absolut att det blev jättebra! Nu ser det något fylligare ut, bredvid spegeln alltså. Vad tycker du? :)


Delicious fruit



Picture: mmmm...gud vad gott!

Blev helt plötsligt sugen på frukt. NU! Måste lasta massor av olika sorter i fruktskålen igen snart. Granatäpplen, mango, äpplen, bananer, apelsiner, clementiner, kiwin och lägga vindruvor i frysen så att de smakar som piggelinkulor. Nyttigare än glass kan jag ofc tro ;) GE MIG RAWR..JORDGUBBAR OCKSÅ! Nu ska jag kila och mumsa i en chokladbit istället som dämpar suget innan jag går och lägger mig. Mad, Mad Mad Madeleine.

Kisses and hugs.


Frames


Picture: Den rosa ramen köpte jag från BikBok, den silvriga&guldiga ramen från korthuset och resten från 2hand.

Del 1 avklarat, lyckades hitta en del som jag gillade. Nu del 2, sätta in foton och sen del 3, sätta upp dem bredvid varann på väggen. Klart. Blir säkert jättebra som jag tänkt mig. Gillar mixen av olika färger och former. Ger såndär coolt brytande känsla.


Crazy night


Picture: www.chatroulette.com 

 Ja vi vet att det där chatroulette är en sjuk sida. Men inte kan man låta bli och provocera dessa stackars människorna som sätter sig helt ensamma i mörkret framför kameran och väntar på allt det där skiten som ni, gud, jesus vet vad. Ta inte illa upp det om nu ngn av er är en trogen seriös "kund". Är lite trött här nu men struntsamma, hm tror att jag sagt det här förut - jo sidan underhåller lika jävligt bra varje gång.


RSS 2.0